Strona 14 z 16 PierwszyPierwszy ... 41213141516 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 131 do 140 z 152

Wątek: Adobe Lightroom Beta dla Windows pojawiło się

Bywalec Awatar Nicram
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez woyd Zobacz posta
    Oni sobie jaja z ludzi robią - w USA można kupić Lightrooma za 199 $, czyli ok. 600 zł. a w Niemczech tę samą angielską wersję za 207 €, czyli ok. 810 zł Do tego jak wybiorę wariant z downloadem a nie wysyłką pudełka to płacę o 3 € drożej.

I gdzie tu sens ??
    Jest sens mieszkańcy Europy są z zasady bardziej bogaci od biedaków z USA, tak jest z większością programów
    jakieś D + sporo zapału

Pełne uzależnienie Awatar popmart

Domyślnie

amazon.co.uk 134 Ł ...

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

No i rumakowanie się skończyło Z Lightroom mi się tak przyjemnie korzystało. Co polecacie w zamian? Również darmowego? Coś co będzie też i na Maca
    No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
    Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
    Zaczątek portfolio: link

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Jest juz wersja 30dniowa 1.0
    Ostatnio edytowane przez mor_feusz ; 21-02-2007 o 23:46

Pełne uzależnienie Awatar Kolaj
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Posiadacze RawShootera Premium właśnie otrzymali od Adobe maila z instrukcją ściągnięcia pełnej wersji. Właśnie skończyło mi się ciągnąć, dostałem S/N ale przetestować chyba będę mógł dopiero w pracy bo w domciu mam już tylko linucha. No, chyba, że wine pociągnie. Zobaczymy.

EDIT: Wine+Linux niestety nie dają rady. "Adobe Photoshop Lightroom requires that your computer is running Windows XP"
    Ostatnio edytowane przez Kolaj ; 21-02-2007 o 21:57
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Powiem tak panowie sie postarli i dolozyli staran co do poprawy szubkosci dzialaania. Beta 4 byla OK ale wersja 1.0 jest znaczeni szybsza. Mnie sie podba mozliwosc "prostowania" bezposrednio w Lightroomie

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Pociagnalem triala i w weekend potestuje... choc juz na bazie opinii jestem prawie pewien ze kupie .

Bywalec
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Też jestem posiadaczem RSP. Dostałem maila. Probowałem ściągnąć, ale w pole serial było puste. Zgłosiłem do Adobe i poradzili mi abym zadzwonił do US po numer lub zgłosił się do lokalnego przedstawiciela Adobe. Na forum użytkownikow LT jest też sporo ludzi, ktorzy mieli ten sam problem.

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Polecem. Jest kilak bajerow Heal/Spot remove ale najlepszym dodatkiem jest dlaa mnie "linijka" po wcisnieciu CROPa pojawia sie dodatkwe narzedzie (jaak w PS) klika sie z 1 n 2 koniec i "ustawia do poziomu". Stacki tez sa OK. Mozna (podobnie jak w Aperture) robic stacki - to jes 2 z najfajniejszych "dodatkow". Mozna w ustawinich ustawic autostack i podac czas pomiedzy zdjeciami i utworza sie stacki samoczynnie. Kolejne usprawnienie to sortownie i wyszukiwanie. Dodano dodatkowo wyszukiwanie po slowach kluczowych jak i po sprzecie (np model apratu, obiektyw, data) - wyglada to tak http://img130.imageshack.us/img130/5220/45951319sb8.jpg. Jak narazie jestem bardziej niz zadowolony
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez mark_solo Zobacz posta
    Też jestem posiadaczem RSP. Dostałem maila. Probowałem ściągnąć, ale w pole serial było puste. Zgłosiłem do Adobe i poradzili mi abym zadzwonił do US po numer lub zgłosił się do lokalnego przedstawiciela Adobe. Na forum użytkownikow LT jest też sporo ludzi, ktorzy mieli ten sam problem.
    Jak dla ciebie z drogo i szkoda kzy z prywatnego tel dzwonic - podaj mi szczegoly - zadzwonie. Jesli z firmoweo to spoko.
    Ostatnio edytowane przez mor_feusz ; 22-02-2007 o 00:04 Powód: Automerged Doublepost

Strona 14 z 16 PierwszyPierwszy ... 41213141516 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów