Pokaż wyniki od 1 do 10 z 152

Wątek: Adobe Lightroom Beta dla Windows pojawiło się

Mieszany widok

Domyślnie

Czy ktorys z kolegow sie orientuje czy w Lightroomie znajdzie sie opcja "Capture", czyli ze np. bedzie mozna sobie na bierzaco zrzucac djecia do wybranego katalogu, tak jak np. w C1?
    "Czarny pudel na sniegu sie sprawdza"

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez king_nothing
    Czy ktorys z kolegow sie orientuje czy w Lightroomie znajdzie sie opcja "Capture", czyli ze np. bedzie mozna sobie na bierzaco zrzucac djecia do wybranego katalogu, tak jak np. w C1?
    Chodzi o eksport plikow (np. do jpg) do zewnetrznego folderu? Tak jest taka opcja.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DoMiNiQuE
    Chodzi o eksport plikow (np. do jpg) do zewnetrznego folderu? Tak jest taka opcja.
    Chodzi o robienie zdjecia softwarem za pomoca aparatu podpietego do komputera.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    Chodzi o robienie zdjecia softwarem za pomoca aparatu podpietego do komputera.
    Cytat Zamieszczone przez Diodak
    Lightroom nie posiada takiej opcji.
    A orientuje sie ktos czy taka opcja jest przewidziana w finalnej wersji Lightrooma?
    "Czarny pudel na sniegu sie sprawdza"

Moderator Awatar Janusz Body
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

A orientuje sie ktos czy taka opcja jest przewidziana w finalnej wersji Lightrooma?
    Zapytaj w Adobe

Sądząc po ilości zgłoszonych bugów i tego co wypisują na forum Adobe jak na razie to nie wiedzą czy i kiedy to się wogóle ukaże. Bugów mnogo łoj mnogo

Nie sądzę żeby robili coś w rodzaju capture. To zapewne (nie mam pewności) jest obstawione patentami + LR to program ogólny raczej nie dedykowany do którejś konkretnej marki.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Ja watpie... ale oprogramowanie klasy DSLR Remote Pro ma spokojnie mozliwosc eksportowania zdjecia po zrobieniu i zapisaniu na hdd do dowolnego programu obrobki zewnetrznej.

Bywalec Awatar Veene2
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

A ja od wczoraj mam 1.5 GB RAMu i powiem wam ze AL chodzi juz calkiem znosnie... Zmiany pojawiaja sie z malym opoznieniem, ale przynajmniej da sie juz pracowac... Podoba mi sie ten programik i mam nadzieje, ze w kolejnej wersji beta juz zacznie chodzic po ludzku...

Uprawnienia umieszczania postów