Czy ktorys z kolegow sie orientuje czy w Lightroomie znajdzie sie opcja "Capture", czyli ze np. bedzie mozna sobie na bierzaco zrzucac djecia do wybranego katalogu, tak jak np. w C1?
Czy ktorys z kolegow sie orientuje czy w Lightroomie znajdzie sie opcja "Capture", czyli ze np. bedzie mozna sobie na bierzaco zrzucac djecia do wybranego katalogu, tak jak np. w C1?
"Czarny pudel na sniegu sie sprawdza"
Chodzi o eksport plikow (np. do jpg) do zewnetrznego folderu? Tak jest taka opcja.Zamieszczone przez king_nothing
Chodzi o robienie zdjecia softwarem za pomoca aparatu podpietego do komputera.Zamieszczone przez DoMiNiQuE
Zamieszczone przez Vitez
A orientuje sie ktos czy taka opcja jest przewidziana w finalnej wersji Lightrooma?Zamieszczone przez Diodak
"Czarny pudel na sniegu sie sprawdza"
Zapytaj w AdobeZamieszczone przez king_nothing
Sądząc po ilości zgłoszonych bugów i tego co wypisują na forum Adobe jak na razie to nie wiedzą czy i kiedy to się wogóle ukaże. Bugów mnogo łoj mnogo![]()
Nie sądzę żeby robili coś w rodzaju capture. To zapewne (nie mam pewności) jest obstawione patentami + LR to program ogólny raczej nie dedykowany do którejś konkretnej marki.
Ja watpie... ale oprogramowanie klasy DSLR Remote Pro ma spokojnie mozliwosc eksportowania zdjecia po zrobieniu i zapisaniu na hdd do dowolnego programu obrobki zewnetrznej.Zamieszczone przez king_nothing
A ja od wczoraj mam 1.5 GB RAMu i powiem wam ze AL chodzi juz calkiem znosnie... Zmiany pojawiaja sie z malym opoznieniem, ale przynajmniej da sie juz pracowac... Podoba mi sie ten programik i mam nadzieje, ze w kolejnej wersji beta juz zacznie chodzic po ludzku...