Ja mam AMD Sempron 64 3000+ 1.5 GB RAM i musze powiedziec, ze Beta4 chodzi bardzo ladnieBeta 3 zzerala mi kolo 800MB RAM, a ta tylko 60MB. Dobrze, ze zmienili engine
![]()
Poza tym - swietny program![]()
Ja mam AMD Sempron 64 3000+ 1.5 GB RAM i musze powiedziec, ze Beta4 chodzi bardzo ladnieBeta 3 zzerala mi kolo 800MB RAM, a ta tylko 60MB. Dobrze, ze zmienili engine
![]()
Poza tym - swietny program![]()
no to teraz mogę coś od siebie dodać. Właśnie od kilku minut męczę Betę 4 i muszę przyznać, że jeśli chodzi o szybkośc pracy to różnica jest kolosalna w porównaniu z trójką. Dodam, że w domu nie pracuję na potężnej maszynie, a jedynie na athlonie 2800XP+ i 1 Gb ram. MZ po krótkiej obserwacji pracy na rawach z 20D da się w tym w miarę komfortowo dłubać
Jak na razie tylko Battle for Middle Earth 2 i Lightroom beta wymagaly XP wiec jeszcze wytrzymuje. Nie lubie XPkowego myslenia za uzytkownika a by ta sztuczna sztuczna inteligencje powylaczac to mnostwo grzebania. 2000 jest bardziej surowy i mi odpowiada.
Ale na Viste patrze lakomym okiem... o ile wiekszosc aplikacji bedzie na Viscie smigala.
Jesli Vista okaze sie niezbyt udana to moze przezyje XPki w miedzyczasie ale tylko gdyby Medieval Total War 2 okazalby sie XP onlyto bym sie zmusil do zmiany.
Vitez, Vista powinna byc kompatybilna wstecz, takze z odpalaniem opragramowania nie powinno byc problemow. Popmart testuje Viste, niech sie wypowie jak LR smiga pod Vista.
Czy ktoś wie jak w tym adobe lightroom kopiować ustawienia z jednej fotki na pozostałe?
CTRL-Shift-C, CTRL-Shift-V