wydaje mi sie, ze po takiej zmianie roznica bedzie niezauwazalna.Zamieszczone przez gietrzy
dziwne nie jestZamieszczone przez gietrzy
bo to raczej nie jest program do obrobki jpg
![]()
wydaje mi sie, ze po takiej zmianie roznica bedzie niezauwazalna.Zamieszczone przez gietrzy
dziwne nie jestZamieszczone przez gietrzy
bo to raczej nie jest program do obrobki jpg
![]()
Ostatnio edytowane przez DoMiNiQuE ; 19-07-2006 o 13:30
Ale "Working" szybciej nie będzie znikać.Zamieszczone przez gietrzy
650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0
Wiesz ja nie mam maka. Z programem mam doczynienia z godzinkę ;-)Zamieszczone przez DoMiNiQuE
No ale jak masz na wczoraj wybrać 4 zdjęcia z 300 to coś cię strzela jak Bridż rwie zdjęcia zamiast je płynnie przewijać.Zamieszczone przez piast9
the silence is deafening
Raczej nie, bo ta pamiec dot. tylko i wylacznie tekstur 3D wiec w 2D mozesz to olac. Procek+Ram+szybki HDD - to cie interesuje, grafa nie. Zreszta do obrobki zdjec to ja polecam Matroxa. Kolory nieporownywalnie lepsze niz jakakolwiek Nvidia czy nawet Ati:-|Zamieszczone przez gietrzy
Siódemka była...odjąłem jedną cyfrę od niego+Canon24-105 f/4L+Canon70-200 f/4L+Sigma17-35HSM+550EX+ ... hehe Zenit 12XP
Moje wypociny
Dokładnie tak. Ja mam szybki dysk i 1GB Ramu, ale procek słaby i tnie bardzo.Zamieszczone przez tomaj_2
A co sądzisz o NVidia Quadro. Do 3d są bardzo dobre. Nie słyszałem o ich przydatności w 2d.Zamieszczone przez tomaj_2
Taki maly OT.Zamieszczone przez tomaj_2
Matroxowosc matroxa to jest juz nieaktualny mit. Karty Ati maja bardzo dobre odworowanie kolorow.
Powiem tak - Ati ma rzeczywiscie lepsze kolory i ostrosc obrazu niz Nvidia, ale ... porownanie np Radek 9800Pro kontra Matrox Parhelia wypada na korzysc tego drugiego. Jasne ze bardziej uniwersalna karta jest Ati:-PZamieszczone przez DoMiNiQuE
Ja tez nie :-)Zamieszczone przez mkwiek
Wiesz to jest grafa typowo do 3D czyli 3D Studio, Maya itp. Poza tym droga![]()
Siódemka była...odjąłem jedną cyfrę od niego+Canon24-105 f/4L+Canon70-200 f/4L+Sigma17-35HSM+550EX+ ... hehe Zenit 12XP
Moje wypociny
Mówcie, co chcecie, ale jak dla mnie szybkość AL jest zabójcza. Co prawda trochę mu zajęło zaimportowanie mojej kolekcji 11k zdjęć, ale teraz śmiga jak trzeba.
Aha - mój konfig to WXP, Pentium D 2.8 GHZ, 2GB RAM, 160GB (7200RPM) i beznadziejna karta graficzna Radeon X300.
DSLRs & lenses
Na FM ludzie piszą, że z grafiką 512 też c*ujnia. Adobe sucks!
Nie wierzę by zoptymalizowali kod w wersji którą za free muszą oddać klientom Pixmanteca.
the silence is deafening
Ja mam 64MB na karcie w macu i Lightroom smiga lepiej niz na moim firmowym PeCecie ...wiec ja byl krzyknal microsoft sucks!Zamieszczone przez gietrzy
![]()