Są, ale wątpię, żeby ich koszty połączone z czasem poświęconym na ich skonstruowanie były bardziej opłacalne i niezawodne niż nowe Pockety.
Są, ale wątpię, żeby ich koszty połączone z czasem poświęconym na ich skonstruowanie były bardziej opłacalne i niezawodne niż nowe Pockety.
No u mnie 25 też z 580II, ale z metzem najwidoczniej nie jest już tak pięknie.
Odnośnie tych zakłóceń to oczywiście chodziło mi o 580EXII a nie metza
Niedługo kupuję off-shoe OC-E3 (widziałem 10 metrowy zamiennik ale jakoś nie jestem przekonany :/). Zrobię przedłużę i przetestuję.
Czy ktoś z forumowiczów próbował ciąć i przedłużać oryginalnego oc-e3? Ew. jakieś zdjęcia/schematy w necie? Kable są w środku jakoś pooznaczane?
Oryginalnego nie, ale podróby tak. Myślę, że oryginał tym bardziej powinien mieć kolorowe izolacje żył![]()
Jakieś specjalne zastrzeżenia co do cięcia/zakładania wtyczek? Na coś trzeba uważać? Czy po prostu... lutowanko
W sumie, nawet przy nieoznaczonych kabelkach da radę to wszystko po rozcięciu połączyć z powrotem - dobrze myślę? :rolleyes:
Hmm... Przylutowałem wtyczki do bezpośrednio do OC-E3 i nie śmiga. Jedyne co mi przychodzi do głowy, to że ekran OC-E3 nie jest na tym samym pinie, co w ekran w przedłużaczu PS/2. Możliwe, że to ma wpływ? Bez przedłużacza śmiga, a po podłączeniu przedłużacza całkowicie głucho (sprawdzałem miernikiem).
Żaden pin nie przewodzi? Lol![]()
Ostatnio edytowane przez zaitsev ; 28-06-2010 o 00:28 Powód: Automerged Doublepost