To może złożymy zamówienie do jakiejś Czajnis FaktoryZamieszczone przez KuchateK
Podobnie jak z ID i smyczami, może się znaleźć dosyć duża liczba chętnych
BTW piast9, piknie wykonane!
Daj znać czy działa![]()
To może złożymy zamówienie do jakiejś Czajnis FaktoryZamieszczone przez KuchateK
Podobnie jak z ID i smyczami, może się znaleźć dosyć duża liczba chętnych
BTW piast9, piknie wykonane!
Daj znać czy działa![]()
Czyli rozumiem, że zamiennika do oryginalnego off shoe cord 2 też nigdzie nie znajdęKurna chinole, taiwanczycy czy inni malezyjczycy do roboty
![]()
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
ja własnie swój kabel przedłużyłem, tyle że odlutowała mi sie ta dioda i nie wiem czy dobrze ją wlutowałem(a możę ją przegrzałem/spaliłem) jak ona ma być wlutowana? paskiem na zewnątrz czy do wewnątrz kostki? mógłby ktos zerknąć u siebie? Coś jest nie tak, bo lampa wali na fullByłbym wdzięczny za pomoc.
witam
też kiedyś przeszukałem siec w spawie tego kabla.../pomimo ze za kalblami nie przepadam to, srednio raz w roku trzeba je dawac do serwisu bo maja tendencje do ułamywania sie przy wtyczkach/
Amerykanie maja taki rynek na którym wszystko sie opłaca, jest taka firma która produkuje bardzo wysokiej jakość zamienniki
http://www.paramountcords.com/
Uzywałem chińskich wyzwalaczy i Packet Wizard: w studio róznica była taka ze Packet Wizard wyzwalał zawsze chińczyk czasami nie wyzwałał.
Ale w terenie .... Packet Wizard wyzwalał zawsze a chińczyk wyzwałał tylko czasami ... wiec gdy akurat na wyposarzeniu był chińczyk i padał ratował 10 metrowy japoński kabel.
znalazłem opis do samoróbki
pozdrawiam
mam nadzieje ze tym razem załadowałem fotki...
Dzieki TOPOL.
Już sam to rozgryzłem - metodą prób i błędów.
Kabel ma prawie 4m i śmiga![]()
Odświeżam nieco wątek. Googlując sobie za różnymi rzeczami znalazłem takie ino... Cena bardziej przystępna od off-shoe cord.
650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0