Czy ktoś wie gdzie można kupić softbox 30x30 na lampę przenośną (580EXII)? W necie wynalazłem jedynie na lampy studyjne (chyba, że za słabo szukałem).
Czy ktoś wie gdzie można kupić softbox 30x30 na lampę przenośną (580EXII)? W necie wynalazłem jedynie na lampy studyjne (chyba, że za słabo szukałem).
softbox reporterski to sie chyba na allegro nazywa. albo profesjonalny lastolite dystrybutor jest w wawie na ul. karolkowej. ten drugi 2x droższy od chińskiego z allegro.
Witam,
mam problem z off-shoe Delta 5m. Mianowicie na 5d mkII nie działa TTL przy podłączeniu przez kabelek, lampa wali pełną mocą. Jak zapnę lampę na sanki - jest super. Na innych puszkach jest dobrze przez kabel. Ma ktoś jakiś pomysł ?
O obiektywach wiem prawie wszystko
Hej Cichy, prawdopodobnie któryś z kabelków sie odkleił i styka do drugiego. Bardzo znany problem w zamiennikach.
Postępowanie proste - rozklecic, przylutowac, zamknąc albo oddac jesli na gwarancji.
Pozdrawiam
Może to wina uszczelnianej stopki? Coś nie styka/zwiera. Chociaż sprawdzałem właśnie na 40D i działa...
.
Nie sądzę, by coś nie stykało.
O obiektywach wiem prawie wszystko
Sprawdze sam delte na 5D Mk II i dam znac, bo nie testowalem nawet. Ciekawe.