Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: BIOS CANON A-70

bartek
    Guest

Domyślnie BIOS CANON A-70

WITAM WSZYSTKICH JESTEM POSADACZEM CANONA A-70
    WSZYSTKO BYLO OK TYLKO KIEDY SIE UKAZAL NOWY BIOS
    DO APARATU 2.0.0.0 I GO ZAINSTALOWALEM MAM WRAZENIE
    ZE APARAT ROBI GORSZE ZDJECIA CZY KTOS MOZE POWIEDZIEC KILKA SLUW
    NA TEN TEMAT ? I GDZIE MOGO ZNALESC STARE BIOSY DO CANONKA
    WSZELKIE DZIEKI ZA KILKA ZDAN

szfak
    Guest

Domyślnie

podejrzewam ze bedziesz mial z tym problem, mam pare pomyslow jak to rozwiazac.. 1) zamienic sie z kims kto nie update'owal firmware'u 2) pojsc do jakiegos sklepu i zrobic fotke na takich samych ustawieniach na swoim aparacie i na sklepowym.. najlepiej na swoja karte pamieci i w domu sprawdzic czy rzeczywiscie sa gorsze.. wystarczy tylko trafic na uprzejmego sprzedawce

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

I wylacz capslocka
    Pisanie duzymi literami uwazane jest za krzyk... niemily krzyk w strone czytajacych/sluchajacych.

bartek
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez szfak
    podejrzewam ze bedziesz mial z tym problem, mam pare pomyslow jak to rozwiazac.. 1) zamienic sie z kims kto nie update'owal firmware'u 2) pojsc do jakiegos sklepu i zrobic fotke na takich samych ustawieniach na swoim aparacie i na sklepowym.. najlepiej na swoja karte pamieci i w domu sprawdzic czy rzeczywiscie sa gorsze.. wystarczy tylko trafic na uprzejmego sprzedawce

dzieki za rade poczekam jeszcze moze bedzie mial ten bios i sprubuje pujsc do uprzejmowego sprzedawcy

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bartek
    sprubuje pujsc
    Wow, ale combo 8) .
    Kolejny hint ode mnie - czepialskiego. Masz na komputerze polskiego Worda? Przed wyslaniem postu wklej tresc do worda i wlacz sprawdzanie pisowni - szybsze to niz slownik ortograficzny .
    Dlaczego ta wskazowka? Bo powinno byc "spróbuję pójść" , ewentualnie bez polskich liter (ja tak pisze 8) ) : "sprobuje pojsc" .

szfak
    Guest

Domyślnie

śe tżepiarz... niewierz rze som lódzie ze zhozeniami nie pozwalajoncymi na poprawne pisanie?

ps. dziwny cos ten word bo mi popodkreslal wszystkie slowa na czerwono.. chyba chcial zwrocic uwage na to ze sa one bardzo wazne..

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez szfak
    śe tżepiarz... niewierz rze som lódzie ze zhozeniami nie pozwalajoncymi na poprawne pisanie?
    Wlasnie tym ludziom pomaga automatyczne sprawdzanie pisowni i konczy sie wymowka ze "ja mam dysortografie" :P

ps. dziwny cos ten word bo mi popodkreslal wszystkie slowa na czerwono.. chyba chcial zwrocic uwage na to ze sa one bardzo wazne..
    Moze masz jezyk do sprawdzania ustawiony na angielski?

bartek
    Guest

Domyślnie

Mr. Vitez:

I can see that you do not have alot to say on the subject of my camera. Your just saying things about autography and if you don't have anything to say about my camera then don't say anything.

I am the owner of the A-70 camera and I am looking for a BIOS to the camera.
    If you could help me I will be very grateful.

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

W angielskim tez sporo bledow robisz .

Cytat Zamieszczone przez bartek
    I am the owner of the A-70 camera and I am looking for a BIOS to the camera.
    Jedyne biosy do A70 jakie znam to sa dostepne na stronie Canona. Latwo znalezc: http://www.powershot.com/powershot2/.../firmware.html
    Aha ... i jestes jedynym o ktorym slysze ze narzeka na nowy firmware (tak sie to nazywa, nie BIOS)... wg mnie przewrazliwiony jestes - nowy firmware nie psuje jakosci zdjec.
    Dodatkowo - jesli naprawde ci przeszkadza nowy firmware to bez problemu mozesz wrocic do starego - procedura instalacji jest taka sama... tylko nie mam pojecia skad sciagnac stary firmware.

Justyna
    Guest

Domyślnie

Dlaczego chciałeś wymienić firmware. Czy aparat źle działał?
    Czy nowe oprogramowania aparatu rzeczywiście wnosi coś
    Nowego (uaktywnia niedostępne wcześniej funkcje, powoduje szybsze i stabilniejsze działanie?) Czego się spodziewałeś po nowym firmware?
    Jeśli na starym wszystko pięknie działało, a między nowym nie ma żadnych różnic po co uaktualniać?

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów