A ja się zastanawiam co kolegę głowa boli do czego mi telekonwerter... Dla mnie akurat kompletnie nieprzydatny jest obiektyw szerokokątny o którym piszesz a zoom'a w S2 mi jeszcze trochę brakuje bo lubię pstrykać zwierzynę.Zamieszczone przez gwozdzt
P.s. 1
Wypowiedź kolegi z "umiarkowaniem i zdrowym rozsądkiem" ma tyle wspólnego co sugestia że krawat jest niepotrzebny do garnituru bo nie pasuje do gumiaków.
P.s. 2
Ci co "oglądają sie na boki" zamiast patrzeć do przodu przeważnie walą z bani w najbliższy słup. Może to i dobrze, bo dzięki temu jest szansa że "klepka" zaskoczy na swoje miejsce i przestaną bzdety na forum wypisywać
Wydaje mi się że nie warto. ISO 800 to moim zdaniem nieporozumienie bo przy takich czułościach jakość zdjęć mocno cierpi. Chyba że ktoś ma inne doświadczenia. Ja nawet 400 w S2 IS staram się nie używać... Chętnie zobaczył bym fotki robione na ISO 800 (Jak ktoś ma to poproszę na longi1@poczta.onet.pl )Zamieszczone przez pst
W S2 IS żałuję że nie jest czarny. Reszta jest ok. Szkoda że to nie lustrzanka, bo ten pogląd matrycy mnie wku...wia. No ale za cyfrową lustrzankę i obiektyw z takim zoom'em trzeba zapłacić niezłą kasę...