To moze EIZO FlexScan L887? Tam gdzie pracuje uzywamy takich w DTP - sa OK.Zamieszczone przez Nemeo
To moze EIZO FlexScan L887? Tam gdzie pracuje uzywamy takich w DTP - sa OK.Zamieszczone przez Nemeo
Pozdrawiam
Riccardo
--
Fuji & Ricoh
Samsung SyncMaster 214T - 21" 1600x1200 - parametrami porównywalny z EIZO. Sterownay cyfrowo, kalibrowalny, stabilny, o równomiernej jasności na całym ekranie, bardzo niskim poziomie czerni (0.1 cd/m2). Cenowo sporo tanszy od EIZO (za różnice spokojnie mozna kupić kalibrator) a jakościowo rewelacja.
Mam i sobie bardzo chwalę, nie ja jeden zresztą.
Janusz
Jakie monitory 1680x1050 polecacie?
DSLRs & lenses
Czy ktoś wie gdzie można "zobaczyć i pomacać" wypasione modele monitorów na Śląsku ?
Czy ktoś może mi doradzić jaką matrycę powinien miec mój nowy LCD 21" 1600x1200, bo jedna strona opisujaca matryce, całkowicie zaprzecza drugiej.
Im więcej czytam w internecie o matrycach tym większy mętlik mi się robi w głowie.
Towarzysze POMOŻECIE ?????
Byle nie TN. Generalnia *VA, a jeszcze lepiej IPS. To jeśli chodzi o matrycę, ale obudowa i wykonanie dużo może zepsuć, ja sam się cały czas zastanawiam.
DSLRs & lenses
Nemeo, przemysl jeszcze czy nie lepiej 1680x1050px :-)Zamieszczone przez Nemeo
Obudowa może być brzydka, żeby tylko obraz z matrycy był super.Zamieszczone przez Mikołaj
Nie o to mi chodzi. Matryce produkuje np. Samsung i te same matryce pakuje się do Eizo i np. Iiyamy. Chodziło mi o takie opakowanie, a ono ma naprawdę duże znaczenie.Zamieszczone przez Nemeo
DSLRs & lenses
No tak masz racje.Zamieszczone przez Mikołaj
Masz "na oku" jakiś model LCD który jest warty uwagi ?