Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: [Co kupić?] 20D --> kit czy body?

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

Leiho, dziwne rzeczy piszesz. Fakt ze na papierze wielu osobm wydaje sie, ze to kosmetyka, ale w praktyce wyglada to nieco inaczej i nie trzeba tu zawodowcow zeby docenic lepsza ergonomie. Kosmetyka to jest pomiedzy 20D a 30D.

A to ze 20D znika z rynku to nie gierki Canona tylko naturalne zastepowanie (co 18 miesiecy) starszych modeli nowszymi. W sierpniu to samo nastapi 350D, ktore zostanie zastapione nowszym modelem.
    ...

Bywalec Awatar leiho
    Miasto
    w-wa

Domyślnie

eetam na papierze. Sam mam 350 D, wolałbym 20D mimo tej "kosmetyki" ale nie okłamujmy sie - to są zmiany niewielkie, zadna rewolucja, by w czasach gdy ja kupowałem 350 D przepłacac ponad 1000 za 20D (teraz pewnie roznica jest sporo mniejsza, nie sledze cen itd.).

Początki nałogu

Domyślnie

Nie chcąc tworzyć osobnego wątku zapytam tutaj. Gdzie można nabyć tego 20d z polską gwarancja producenta (i najlepiej żeby z FVAT) w dobrej cenie. Sklep CYFROMAN wspominany tutaj wcześniej już wysprzedał całą pulę a zreszta tam gwarancja była chyba sklepowa?
    Więc gdzie?

Może ja nie widzę jakiejś interesującej aukcji na allegro - takiej coby spełniała wszystkie moje warunki?

Pozdrawki TOKIN(ka)
    Chyba zapuszczę brodę, pomaluję ją na zielono i wyjadę gdzieś w Bory Tucholskie - nikt mnie nie znajdzie!

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów