Ale z tego co widziałem tam trzeba płacić kartąZamieszczone przez Vitez
![]()
Na allegro też nie znalazłem konwerterów tej firmy![]()
Ale z tego co widziałem tam trzeba płacić kartąZamieszczone przez Vitez
![]()
Na allegro też nie znalazłem konwerterów tej firmy![]()
M50 | EF-M 22 | EF-M 15-45 | Canon Mount adapter EF-EOS M
20D | EF-S 18-55 | T 28-75/2.8 | EF 50/1.8 | EF-S 60/2.8 macro | EF 70-200/4L
580EXII
055XPROB | 488rc2
To az taki wielki problem? Nie znam banku ktory mialby jakies wielkie opory by wydac karte typu Visa Classic czy Maestro ... Sklep jest godny zaufania, przetestowany, mozna bez obaw placic karta. A jak sam nie masz to dogadaj sie z jakims znajomym co ma karte i sie rozliczcie odpowiednio. Wystarczy chciec i pokombinowac, a nie "nie mam karty to nie kupuje" .Zamieszczone przez Algier
Oj Vitez, płacenie kartą przez internet wiąże sie tez z niemałym ryzykiem..Zamieszczone przez Vitez
![]()
Pewnie kiedys tak mowili o jezdzie samochodem - nie mowiac juz o lataniu 8)Zamieszczone przez alahari
I o robieniu zdjec cyfrowkaZamieszczone przez hazan
![]()
Alahari: bez naiwnosci prosze. Napisalem ze to sklep sprawdzony. Wszystkie karty maja ubezpieczenie na zakupy internetowe, dodatkowo taki specjalny dodatkowy numerek na karcie jeszcze bardziej ubezpiecza. Placenie karta owszem - BYLO niebezpieczne... pare lat temu, gdy banki nie braly odpowiedzialnosci a transfer danych nie byl kodowany SSLem.
Uwierz mi - informatyk pracujacy w banku ci to mowi, wiec chyba wiem co mowie 8)
Ok, ok- wierze 8) Znajomy miał kiedyś problemy , stąd nieufność...Zamieszczone przez Vitez
A kiedy to bylo?Zamieszczone przez alahari
Nie wiem, nie mój znajomy :wink: Podpytam...
Zamieszczone przez alahari
Kobieca precyzja wypowiedziZamieszczone przez alahari
![]()