termin mija za 45 min, a tu nadal nie ma zdjec! co sie dzieje?
termin mija za 45 min, a tu nadal nie ma zdjec! co sie dzieje?
Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereliCanon? moze niedlugo!
łazienka jest zamknięta...
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
co sie dzieje?
lazienka jest zamknieta...
chyba powinno byc tak
co sie stalo?
lazienka jest zamknieta!
daj srubokret.....
ale to chyba nie miejsce na takie rozmowy. co nie?
koniec off topicu
Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereliCanon? moze niedlugo!
ostatnio dziwne rzeczy dzieją się w battle
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
termin juz minol. ja swoje fotki wyslalem, z tego co wiem moj przeciwnik ich nie wyslal.![]()
pousuwaj exify i przerzuc fotki na imageshack.us zgodnie z zalozeniami battla ;-)Zamieszczone przez FOTOGRAF
hejZamieszczone przez FOTOGRAF
sorki, ale wczoraj pracowalem 15h, do tego bede zmienial prace w miedzyczasie i nie mialem za bardzo czasu, dzisiaj mam wolne wiec do wieczora cos bedzie wyslane jesli nadal masz ochote ?
pzdr
miszaqq
EOS x2, sloik x5, blyskotki x6
przykro mi ale byla mowa ze jesli ktos nie umie usuwac exifu to zrobi to osoba wysylajaca zdjecia co nie? w kazdej z bitew fotki byly dawane na fotosik.pl i nikt nie mil pretensji.Zamieszczone przez Jac
Zasady wersji beta maja to do siebie ze lubia sie zmieniac. Jac jest 'szefem' battla. Wiec "lower your shields and prepare to be assimilated. Resistance is futile"Zamieszczone przez FOTOGRAF
![]()
moje tez w koncu wyslane, wiec jak ktos z modow bedzie to czytal to prosilibysmy o zalozenie watku do glosowania i ankiety
dz.
EOS x2, sloik x5, blyskotki x6