"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Nie wiem - nie sprawdzalem. Ponoc sa, ale czy warto? Nie jestem wstanie sie wypowiedziec...
Ktos pytal gdzie dostac? No to wyslalem link gdzie mozna dostac. Proste. Dostac mozna tam gdzie podalem link - ale ten kto chce kupic musi bardziej zglebic temat.
Ktos pytal gdzie dostac matowke do 350D a ty dales link do matowek do EOSow 1 i 3 bo to nie ty a kupujacy musi zglebic temat. To bez sensu wiec ze podales zupelnie nieprzydatny pytajacemu link nawet sie nie zastanawiajac ile warta jest twoja "porada" , bo to pytajacego problem czy skorzysta z twojej nic nie wartej porady.
Jak juz chcesz pomagac to naprawde pomagaj a nie nabijaj posty bezuzytecznymi w danym temacie linkami.
Gratuluje "rozsadku" i milego EOT zycze.
Kolekcjoner w "cytacie" ktory przytacza nie zaznaczyl ze chodzi o 350D. Teraz dopiero widze, ze cytat ten mozna "rozwinac" - nie spotkalem sie z tym nigdy na innych forach wiec skupilem sie na "matowkach" bez wzgledu na to do ktorego modelu. Uznalem to za pytanie ogolne - gdzie takie rzeczy mozna dostac. Dla przykladu podalem link do sklepu internetowego, aby pokazac ze w takowych rowniez sie znajduja. Proste? Proste! A postow sobie nie nabijam bo niby po co? Co to da? Nic.
Jak już mnie przywołałeś to wyjaśnię, że wątek jest o 350D i wielkości wizjera i nie uważałem za stosowne przytaczać, że o ten aparat mi chodzi, bo uznałem to za oczywiste. A temat jest dla mnie interesujący, bo szukam takiej matówki. Co do powiększenia widzianego obrazu to ujdzie.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner