Cytat Zamieszczone przez Kubaman
Czy potrzeba, nie mam pojęcia, ale wolę nie ryzykować. Wygląda to kiepsko, delikatnie mówiąc, ale cóż, mogę zerwać w każdej chwili...
A powiedz mi - co to za ryzyko? Ze ryska na LCD sie pojawi? Juz aparat przez to bedzie gorsze zdjecia robil? Piszesz ze wyglada kiepsko - chyba gorzej wlasnie wyglada aparat z folia na LCD niz z ryska - folie widac z daleka i od razu jak sie w lapy wezmie, a by ryski zobaczyc trzeba dosc dokladnie sie przyjrzec.

Cytat Zamieszczone przez kavoo
Chyba mimo wszystko zabezpiecze sie na przyszlosc, zeby wiecej sie nie pojawilo...
Pretensje jak wyzej - a w czym ci ta ryska przeszkadza ze az tak nad nia placzesz?

"uo Jezu moj cudowny aparacik sie porysowal" . Panowie, dajmy spokoj - uzywacie sprzetu i to normalne ze sie zuzywa, a nie "musze wydac parenascie zlotych bo sie porysuje". A pozniej... np po roku co bedzie? LCD nowiutki a body cale w rysach... to dopiero bedzie glupio wygladalo ... ciekawe kiedy zaczna sprzedawac "folie na body + folia na LCD gratis! "

Ja rozumiem ze o body trzeba dbac, ale plakac nad ryskami na LCD ktore w niczym nie przeszkadzaja i/lub wydawac forse na to by LCD sie nie zarysowalo podczas gdy reszta body nadal sie spokojnie moze zarysowac - z normalnego zuzycia sprzetu - to troche trąci paranoją .