Chcesz zobaczyć mój aparatZamieszczone przez tpop
![]()
![]()
Chcesz zobaczyć mój aparatZamieszczone przez tpop
![]()
![]()
20Dset
maj łeb...
A ochronke owijamy elastyczna folia spożywczaZamieszczone przez Vitez
![]()
BTW moj dobry znajomy canonier cale body (no prawie cale) ma poowijane czarna, plastikowa tasma izolacyjna - tak na wszelki wypadek i twierdzi, ze wyglad aparatu zniecheca pezed zlodziejstwem bo wyglada jak rozlatujacy sie zlom posklejany do kupy wlasnie jakas tasma ;-)
EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000
odkrył AmerykęZamieszczone przez Pszczola
![]()
20Dset
maj łeb...
DAWAJZamieszczone przez Tytus
![]()
Odkryl, nie odkryl, ale jako efekt uboczny ma dosc dobre zabezpiecznie body przed zadrapaniami.
EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000
musze cyfrę drugą zdobyćZamieszczone przez tpop
[ Dodano: 3 Listopad 2004 ]
i przed kurzem, wilgocią itp...Zamieszczone przez Pszczola
20Dset
maj łeb...
zrob w lustrzeZamieszczone przez Tytus
![]()
niewiele zobaczysz...poza tym, że jest czarnyZamieszczone przez tpop
![]()
20Dset
maj łeb...
No dawaj dawaj, ja też jestem ciekaw![]()
Vitez, masz dwa obiektywy do wyboru- z ryską i bez ryski. Oczywiście ten z ryską robi zdjęcia tak samo jak ten bez- jest na tyle mała, że nie ma żadnego wpływu na jakość zdjęcia. Ciekawi mnie, który wybierzesz. Pewno ten z ryską. Przecież nie jesteś paranoikiem.
Co do folii... jak miałem A60, LCD podrapał się dość szybko, jak sprzedawałem go po roku używania, miał dwie ryski i jeden punkcik, jakby ktoś zrobił dziurkę szpilką. Myślę, że gdyby LCD był w lepszym stanie, za aparat dostałbym z 10 zł więcej. Po to właśnie są folie, nie sądzę, że ludzie tak drżą o swój sprzęt, jak Ty uważasz- inaczej nie wychodziliby z nim z domu w ogóle.
Miałem w pracy 300d, był używany dość ostro (zdjęcia w firmie, wypady do magazynu, uropy szefa...)- ne zauważyłem żeby LCD był w jakimkolwiek stopniu naruszony. Tak samo jest z moim 300d.
p.s.
pospieszyłem się z tym postem, wysłałem go bez przeczytania 2 strony wątku, więc jest lekko jakby... nieodkrywczyno ale nic.