Zapomniałem wrzucić Wam kilka ujęć z projektu "Panny Młode 2008" jaki robiliśmy w Poznaniu.
A cały fotoreportaż jest tutaj:
http://www.kubacichocki.pl/08/pannymlode/
Pozdrawiam![]()
O obiektywach wiem prawie wszystko
Fajne fotki- niektóre bardzo mi się podobają, ale niektóre strasznie jasno- jak to pokazane i czasami rybie oczko chyba nie było potrzebne.
Hmm- sporo fotek baardzo mi się podoba
40D + 17-85 IS USM + 70-300 IS + Metz 58 AF-1 + lowepro fastpack 350 + Velbon Sherpa 600R + monopod Manfrotto i stalki na M42
Zapraszam do obejrzenia galerii ślubnej z sezonu 2008. Właściwie większość zdjęć na stronie to tegoroczne prace.
http://www.kubacichocki.pl
A robię w Radomiu jakiś reportaż z plenerem pod koniec miesiącaMoże jakiś blendziarz się przyda...
A skąd Ty ich tyle wziąłeś?? I każda śliczna! Fajne jest to zdjęcie, jedno z niewielu jakie widziałam, gdzie prześwietlenie pracuje na wyraz artystyczny. Jedyna uwaga - konduktor ma zbyt białe zęby, facetowi nie wypada, bo wygląda jak Ken, mąż Barbie
Rzadko oglądam zdjęcia na stronach autorskich, bo mi się nie chce, ale Twoje obejrzałam i przyznaję - imponujące! Opowiedz coś o tym projekcie, co?
Ostatnio edytowane przez ewa_olsztyn ; 05-11-2008 o 10:41
Konduktor miał propozycję zagrania w reklamie pasty do zębów
A jeśli chodzi o projekt:
www.panny-mlode.pl
Cichy - nie pozostaje nic innego jak uchylic czolo przed talentemZdjecia na poprzedniej stronie, ten duzy set - po prostu rozwalaja. Marzyloby mi sie miec takie fotki z pleneru jakie ty robisz. Swoje juz mialem, tez sa ladne nie narzekam ale te Twoje.....szok.
Powiedz mi tylko jakimi szklami je robiles i ew. czym doswietlales jesli doswietlales. Szok, szok szok, czysty masterpiece!!
5Dmk3 + 1Dsmk2 + Fuji X-T1
Crazy Apple Fanboy
Ex Linux User
Jeśli chodzi o doświetlanie - tylko częściowo podczas przyjęcia. Reszta - czyli plener i kościół 100 % zastane.