Kadry swietne. Kolorystyka jak dla mnie "zbyt czerwona" ale to juz kazdemu sie inaczej podoba. Prezentacja naprawde fajna - robi wrażenie.
Kadry swietne. Kolorystyka jak dla mnie "zbyt czerwona" ale to juz kazdemu sie inaczej podoba. Prezentacja naprawde fajna - robi wrażenie.
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
A mnie sie podoba wlasnie obrobka. Tak jak ktos wczesniej pisal wygladaja jak stare kontrastowe filmy![]()
A co to jest Macu ?
O obiektywach wiem prawie wszystko
To na macu nie musi działaćPoza tym prezentację nagrywa się jako DVD, żeby wszystkie "wujki" nie miały problemu z oglądnięciem. Zresztą kwestia sprzętowa jest zawsze problematyczna, najlepiej to dawać zdjęcia na papierze
![]()
O obiektywach wiem prawie wszystko
Zmartwienie czy prezentacja bedzie dzialac na Macu jest tego samego rodzaju, co zmartwienie czy bedzie dzialac na systemach Solaris. Kogo to obchodzi?![]()
why waste your time looking for proof?
what if the answer is never the truth?
No chciałem sobie obejrzeć, ale exe... Nawet na Intelu nie pójdzieMożna przerobić np. na *.mov? Wtedy odtwarza i Pecet i Mac
![]()
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link