Pokaż wyniki od 1 do 10 z 384

Wątek: [CICHY] Ślubne

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez olekbuszka Zobacz posta
    Cichy, spróbuj dopisać w kodzie np tej strony http://www.kubacichocki.pl/galerie/p...bum/index.html w nagłówku (pomiędzy <head></head>)
    Kod:
    <style type="text/css">
    html, body, table { height: 100%; }
    #flashcontent { height: 100%; }
    body {SCROLLBAR-FACE-COLOR: #111111; SCROLLBAR-HIGHLIGHT-COLOR: #555555; SCROLLBAR-SHADOW-COLOR: #333333; SCROLLBAR-3DLIGHT-COLOR: ##333333; SCROLLBAR-ARROW-COLOR:  #DDDDDD; SCROLLBAR-TRACK-COLOR: #555555; SCROLLBAR-DARKSHADOW-COLOR: #333333; }
    </style>
    a usunąć z kodu
    Kod:
    <style>
    BODY {SCROLLBAR-FACE-COLOR: #111111; SCROLLBAR-HIGHLIGHT-COLOR: #555555; SCROLLBAR-SHADOW-COLOR: #333333; SCROLLBAR-3DLIGHT-COLOR: ##333333; SCROLLBAR-ARROW-COLOR:  #DDDDDD; SCROLLBAR-TRACK-COLOR: #555555; SCROLLBAR-DARKSHADOW-COLOR: #333333; }
    </style>
    Powinno działać teraz pod Firefoxem też...
    Jak zadziala, to Cie wysciskam :]
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    A skad takie staroswieckie przyzwyczajenie?
    Naprawde nie rozumiem... nie tylko tu na forum.
    No cóż Vitez, masz pewnie rację, widocznie rzeczywiscie mam staroswieckie przyzwyczajenia. Przyznam sie szczerze, ze nie widzialem, zeby wsród moich znajomych ktoś używał innej przeglądarki niż IE....
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    No Olek, słowo się rzekło Strona śmiga jak trzeba, Mam jeszcze jedną małą rzecz, która powoduje, że inaczej działa pod IE inaczej pod FF. Mianowicie jeśli dodam przewijanie środkowej ramki, to w IE mi ucieknie środkowa ramka w lewo o szerokość paska przewijania, a w FF będzie dobrze, a jak się stronę zeskaluje do momentu aż wyskoczy pasek przewijania, a potem też ucieka w lewo te kilkanaście pix...
    Ostatnio edytowane przez Cichy ; 11-02-2007 o 21:39 Powód: Automerged Doublepost
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Uprawnienia umieszczania postów