Cichy to nie o Twoich fotach, ale jakie bym gnioty nie widział ze ślubów to zawsze na koniec słysze "Ale młodym się podobały" - z pewną taką dumą w głosie autora.Zamieszczone przez Cichy
![]()
Cichy to nie o Twoich fotach, ale jakie bym gnioty nie widział ze ślubów to zawsze na koniec słysze "Ale młodym się podobały" - z pewną taką dumą w głosie autora.Zamieszczone przez Cichy
![]()
Cichy spojrz na zdjecie nr 33, okolice prawej pachy pani mlodej...
Pkt 8 Regulaminu - niedozwolona stopka tu była...
No ma bliznę, i co z tego ?
O obiektywach wiem prawie wszystko
Witam
Chciałem skomentować jedno zdjęcie teatralne.
Jak mam wkleić linka do niego jak galeria jest tak napisana, że w linii adresu jest tylko adres strony głównej. Nie chce mi się opisywać jak do tego miejsca dojść.
Brak adresu w galeri zdjeć, poradniku turystycznym czy w sklepie internetowy (taki widziałem) to niestety kompletny brak wyobraźni.
Zmień to szybko.
Pozdrawiam
Wiesiek
Co prawda pytanie było do Cichego ale sie tak zastanawiam z czym masz problem. Jak sądzę chodziło Ci o galerię flash ale jst tam też wersja galerii w PHP gdzie nie ma zadnego problemu z wstawianiem bezpośrednich linków.
Np http://www.negatyw.gangsta.pl/galeria2/index.php?id=121.
Klikasz prawym klawiszem na zdjęciu i wybierasz "własciwości".. Adres jak na dłoni, ja nie widzę kłopotu.Zamieszczone przez Wiesiek_TGT
O obiektywach wiem prawie wszystko
To niestety nie brak wyobrazni a brak doswiadczenia internetowego u przegladajacych.Zamieszczone przez Wiesiek_TGT
W Internet Explorerze - prawy klawisz na obrazku i we wlasciwosciach jest adres.
W Firefox - prawy klawisz i 'kopiuj adres obrazka' .
Chyba ze flash wtedy sie nie da.
Strony gdzie wszystko co przegladasz masz w adresie w glownym oknie przegladarki - sa juz przestarzale.
No offence, skoro to blizna, a nie swiatlo/cokolwiek_innego to nic z tego. Chociaz i tak niekoniecznie trzeba ja w ten sposob prezentowac (mowie oczywiscie o zdjeciu, nie Pani Mlodej). No ale grunt, ze sie zdjecia mlodym podobaja.Zamieszczone przez Cichy
Pkt 8 Regulaminu - niedozwolona stopka tu była...
A ja bym się przyczepił do tego sypania ryżem. W zasadzie to nie wiadomo skąd i dlaczego się wziął. No i wygląda jakby z armatki śniegowej do nich strzelali a nie jak ryż :wink:
40d + m42 58-500 + EF 18-75
"osiagnales szczyt w lizaniu viteaza" - by dan7770
Wszystko sie da.Chyba ze flash wtedy sie nie da.
1Dx, 5D III, 33, 650, 20 2.8 , 24L, S35 1.4, 50L, 85L II, C70-210 3.5-4.5, 600EX-RT, 580EX,
Było: 1Ds mk II, 1D mk III, 6D, 5D, 40D,600D, 350D, Z16 2.8, 24L II, 35L, 85 1.8, 50 1.4, 24-70L II, 24-70L, T28-75, 28 1.8, 35 2.0, T S-M-C 50 1.4., 430EX II