Każde zdjęcie jest podpisane, tylko chyba trzeba na nie kliknąć..
Każde zdjęcie jest podpisane, tylko chyba trzeba na nie kliknąć..
Ostatnio edytowane przez Cichy ; 22-04-2007 o 20:20
O obiektywach wiem prawie wszystko
Fajne zdjęcia, chociaż z trochę dziwną kolorystyką. Przedostatnie ma nieuzasadniony przechył.
fajne kadry ja mam pytanie co ma taki dziwny bokhej (zdjecia z kosciola)
jest kilka ładnych kadrów - zbieranie ryżu, samochód, ale bardzo nie podoba mi się sposób obróbki zdjęć - wygladaja niesamowicie sztucznie, a szkoda bo miłe kadry
Pkt 8 Regulaminu - niedozwolona stopka tu była...
oj niewiem 50 1,4 tak nie robi chyba ze przymknieta ? 50 1,8 predzej ale Cichego nie podejzewam o posiadanie 50 1,8 ?
cichy nie gniewaj się ale obróbka mz tragedia.Kadry spox, ale w niektórych zwłaszcza w kosciele młodzi i rodzice wyglądaja jak z muzeum figur woskowych (na jednym młoda wygląda z wybałuszonymi oczami jak pinokio), sorki ale jestem na nie... nochyba,że to wina mojego monitora..?? jesli tak to przepraszam
Ostatnio edytowane przez marekb ; 06-06-2007 o 00:07
To mój też chyba coś zepsuty...
Coś obróbka poszła nie w tę stronę co trzeba.. a konkretnie kolory takie jakieś zimne
Pozdr
Artur
Ostatnio edytowane przez arturs ; 06-06-2007 o 00:27
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|
Ja wręcz przeciwnie, uważam, że obróbka ciekawa, ten kontraścik i wyostrzenie nadaje tym zdjęciom charakter, nie są mdłe, nie są nudne, są ciekawe. Troszkę staroświeckie przypominają kontrastowy film sprzed lat. Artyzm ujęć i obróbki. Brawo Cichy!
SuMa NaŁoGów MuSi bYć sTaŁa