na bank normalnym??
hmm...
A co do gonienia...
to nie gonią.
Byłem tam ładne parę razy w ciągu ostatnich 5 miesięcy.
Za każdym razem spoko.![]()
grecki trochę dalej jest, ale to chyba nieistotne.. :-DZamieszczone przez adamek
O obiektywach wiem prawie wszystko
Ale jestescie :P
Cichy się zastnawia do czego podpiąłem 24-70. 350D Jest zupelnie niewidoczne schowane za osłoną-doniczką
Miłosz ciągle chował głowe w gripa. Może sprawdzał czy slajdu nie prześwietlił...
Dlaczego w wieczorne plenery lepiej chodzić kupą...?
Na zdjeciu wygląda to bardzo nieciekawie-okazało się, że "żartownisie" krzyknęli tylko za plecami biednego turysty żeby go przestraszyc i sobie poprawić humor. Nam nie poprawili... Z pewnoscią turysta nie bedzie zachwycony Poznaniem nocą i będzie polecał nasze miasto wyłącznie wrogom i miłośnikom sportów ekstremalnych.
Wygląda, że to tester nowego jeszcze mniejszego 370D-beta, biorąc wagę parametry mojej ekspozycji (f2.2, 1/120, iso 1600) lub facet w cuda wierzy
Ponieważ pojawiłem sie zupełnie przypadkowo bez statywu, jako pierwszy zdezerterowałem i zwiałem do domu![]()
Kurde, a mignely mi wczoraj na rynku jakies dwie sylwetki z puszkami w rekach, w sumie moglem sie dolaczyc, bo sprzet mialem...
No to jak - w sobotnie popoludnie powtorka, tym razem liczniejsza grupa?
Pozniej jakies piwko mozna by sobie zapodac...
Tako rzecze Watson.
There are no stupid questions, just stupid people.
Wątek galeryjny na CB/Portrety@CB/Meksyk@CB/Sport@CB //Galeria przejściowa
Cholera, mi bardziej niedziela pasuje, z tym piwkiem bardz chetnie ;-)Zamieszczone przez Wats0n
Rozumiem, ze coś nie potraficie nic ustalić![]()
O obiektywach wiem prawie wszystko
No dobra - jutro, tj w sobotę, 16, stary rynek?Zamieszczone przez Cichy
Trochę pogoda mnie niepokoiła, ale wg ICMu powinno być ok.
Propozycja odpowiada? Przyjdzie ktoś w ogóle?![]()
Tako rzecze Watson.
There are no stupid questions, just stupid people.
Wątek galeryjny na CB/Portrety@CB/Meksyk@CB/Sport@CB //Galeria przejściowa