Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: 350D czy czekać na następce ?

kkj
    Guest

Domyślnie 350D czy czekać na następce ?

Jak w temacie

Czytałem, że Canon może wypuścić 400D - tylko kiedy - jest sens czekać jeszcze ze 2 miechy czy olać to i kupić 350D.

Jest też druga ewentualność - jak Sony w końcu wypuści na polski rynek Alfę 100 to cena Canona 350 teoretycznie powinna spaść zresztą 30D tęż bo to w końcu zbliżony segment

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

jak chcesz zaplacic kilka stow wiecej za wiekszy ekranik, przycisk dicert print itp to lepiej poczekac ;-)

nie spodziewalbym sie tez wiekszego spadku cen 350d (tak jak nie mialo to miejsca z 20d).. innymi slowy - ja bym bral to co jest bo ew. zmiany beda kosmetyczne a i tak nie ma pewnosci kiedy nastepca sie pojawi..

Cytat Zamieszczone przez kkj
    Jest też druga ewentualność - jak Sony w końcu wypuści na polski rynek Alfę 100 to cena Canona 350 teoretycznie powinna spaść zresztą 30D tęż bo to w końcu zbliżony segment
    byl juz o tym watek na CB - Canon nie reaguje obnizka cen na wprowadzana modele konkurencji.. bylo na ten temat oswiadczenie firmy cytowane na forum.. jak znajde to podepne tu linka..

Początki nałogu Awatar Przemoc
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Zgadzam się z poprzednikiem, bierz 350, jest piekna pogoda, światło, wakacje, szkoda czasu na czekanie.
    Pozdrawiam

PrzemoC

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz1972
    Miasto
    Ząbkowice Śląskie

Domyślnie

Jak będziesz czekał na cośtam , to później na następne itd . Kupuj na co Cię stać i rób fotki

Uzależniony

Domyślnie

Tak jak pisza pozostali, bierz i sie nie zastanawiaj, lepiej dokupic lepsze szklo niz ewentualnego 400D z kitem Mk III, ja miesiac temu tez mialem taki sam dylemat i od 3 tygodni jestem szczesliwym posiadaczem 350D i rozrastajacej sie szklarni, w szczegolnosci zadowolonym z najnowszego nabytku 70-200 f4 L. Moja rada: kupuj i bierz sie za focenie.

Wiecej o dywagacjach na temat czy brac 350D czy czekac na '400D' ? poczytasz TUTAJ
    Ostatnio edytowane przez miszaqq ; 10-07-2006 o 23:25
    EOS x2, sloik x5, blyskotki x6

Początki nałogu Awatar Scream
    Miasto
    Zielona Góra

Domyślnie

Moim zdaniem lepiej brać 350 aniżeli czekać niewiadomo jak długo na następcę. Pomyśl ile fotek do tego czasu zrobisz nie wspominając juz nabieraniu doświadczenia.
    pucha i grucha

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

czy robic zdjecia juz teraz, czy czekac ludzac sie, ze nowy sprzet cokolwiek zmieni?

dla mnie odpowiedz jest akurat bardzo prosta
    www albo tez flickr

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Dąbrowa Górnicza

Domyślnie

zgadzam się z przedmówcami
    lepiej focić niż czekać, ponieważ zawsze będzie jakieś nowe body w planach i w końcu wyjdzie na to, że nigdy sobie aparatu nie kupisz
    co do następcy 350d to wydaje mi się, że będzie w przyszłym roku, bo przecież 350 jest na rynku dopiero półtora roku
    pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów