Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: papiery do 70-200/4L

tyrachiel
    Guest

Domyślnie papiery do 70-200/4L

Witajcie..
    Tak sie jakos sklada ze leci do mnie canon 70-200/4 L ale bez papierow i narazie. A gdzies tam widzialem w necie ze ksiazeczki do tej elki sa dosc obszerne.. czy ktos z Was posiada wersje elektroniczna tudziez domowej roboty (tzn zeskanowana)? Z gory dziekuje za info

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bytom

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tyrachiel
    Witajcie..
    Tak sie jakos sklada ze leci do mnie canon 70-200/4 L ale bez papierow i narazie. A gdzies tam widzialem w necie ze ksiazeczki do tej elki sa dosc obszerne.. czy ktos z Was posiada wersje elektroniczna tudziez domowej roboty (tzn zeskanowana)? Z gory dziekuje za info
    A po co Ci to ? To tylko obiektyw....tu nie ma o czym pisać...naprawdę.
    Też kupowałem bez "książeczki" :-) i jakoś sobie radzę :-)

BTW Witam ziomala :-)
    Canon 20d + Tamron 28-75/2.8 + Canon 70-200/4L + Speedlite 550ex

Bywalec Awatar Jerry99
    Miasto
    Warszawa/Wilanów

Domyślnie

Książeczka ma kilkanaście stron... w kilku językach...
    IMHO nie warto zawracać sobie głowy...
    == Jerry99 ==
    aparat, p-5000, jabłka i aperture...
    http://www.jwroblewski.com

Początki nałogu Awatar filip71
    Miasto
    Wiśniowa Góra

Domyślnie

Odpuść sobie - instrukcja nic nowego nie wnosi. Niektóre sklepy mają lepsze opisy. Spojrzysz na obiektyw i będziesz o nim wiedział wszystko :-).
    Canon 5D mkII + Battery Grip BG-E6; Canon 24-70 f/2.8L; Canon 70-200 f/2.8L IS; Canon 100-400 f/4,5-5,6L IS; Sigma 180 f/3.5 APO EX Macro; Speedlite 580EX + Sto-Fen; Epson P-2000; Lowepro CompuTrekker AW; Lowepro NOVA 4; Manfrotto 055PROB+322RC2; TC-80N3

tyrachiel
    Guest

Domyślnie

dzieki chlopaki, tak wlasnie myslalem ze tam nic nie ma ciekawego a zapytalem bo skrycie liczylem ze znajduja sie w takiej ksiazeczce jakies bajeranckie opisy elek, ciekawe zdjecia, fajerwerki itd
    ps - Mirhon - jesli jestes z Bytomia i fotografujesz czesto w miejscach publicznych to ja Cie musze kojarzyc ) pracuje od 3 lat dla prasy naszej lokalnej

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Instrukcja do 70-200 2.8 IS L przydala mi sie do trzech rzeczy:
    - upewnilem sie ze ma uszczelnienia
    - upewnilem sie ze IS dziala na statywie choc nie jest to recommended
    - nauczylem sie jak zakladac mocowanie statywowe

Wszystkich tych trzech punktow nie ma w 70-200 4L wiec moze byc ci zbedna instrukcja.

tyrachiel
    Guest

Domyślnie

Rozumiem, dzieki Vitez.

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Jak chcesz ot moge zrobic ISO dodatkowego cd jaki dostalem z 350D - jest tam jakies DC/DVD z prezentacja obiektywow. Musze tylko do Londka zdroju wrocic. Aczkolwiek tutaj tez w sklepie moge poprosic i zribie - podaj tylko lokalizacje gdzie Ci to moge zapodac - poniewaz bedzie troche "wazylo"

tyrachiel
    Guest

Domyślnie

dziekuje Morfeusz ale ja 350tke tez posiadam razem z ta plytka Ale dziekuje za dobre checi i inicjatywe

Pełne uzależnienie

Domyślnie

na tej plytce sa te obiektywy - zawsze mozna www.canon.com zajdziesz wszystko a jak www.google sie dolaczy to i sample sie znajdzie. Tak poza tym (poniewaz dawno dawno temu Smiena, Zenit, Zenit, Practica byla) to nie wiedzialem o obiektywach z ZIELONYM paskiem . Video sobie obejrzaslem no i napalilem sie na 28-105L akle to jak zonka si podszkoli w foceniu. Narazi KIT _ 1 jakis USMik i sigma 70-300 mi wystarcza. Aczkolwiek filmik mozna oberzec

Uprawnienia umieszczania postów