Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 34 z 34

Wątek: czy sa chętni na lot słynnym samolotem nad Warszawą ?

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jac
    muflon to jeszcze wyglada normalnie, dla porownanie jeden z lzejszych przypadkow ;-)
    ... i seriami, seriami A tak w ogole to co sie nie chwalisz ze zdjecia wystawiles?

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

hehe bo te co sa to bardziej sa dla onanistow lotniczych niz na forum sprzetowo-fotograficzne ;-)... jak juz bedzie wszystko to pewnie sie pochwale w sygnaturce.... o ile bedzie czym ;-)

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Broncobilly
    chcieli dobrze a wyszło jak zawsze :-( po tym jak sie Vitez wycofał to i ja sobie odpuściłem
    Ja sie nie wykruszylem . Caly czas potwierdzalem piatkowe popoludnie, ostatni update jaki mialem od ciebie to sms w piatek z rana, ze sa problemy z mechanikiem do odprawy i ze bedziesz dzwonil by potwierdzic. Tak wiec cosmy sie tu nie dogadalismy .

Bywalec
    Miasto
    W-wa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    Ja sie nie wykruszylem .
    wiem, pamiętam ze ponownie zgłosiłeś swój akces na piatkowe popołudnie alr tym mechanikiem trochę mnie dobili trzeba by go było znależć i opłacić samemu tych co ja znałem już nie mieli uprawnień na ten typ samolotu a biegać za obcymi i ich dowozić i odwozić już mi sie po prostu nie chciało (na szczęście chyba bo w niedzielę spotkałem w Jastani właśnie góraszkowego mechanika który mi powiedziała że zapewne mało kto zechciałby sie podpisywać z łapanki na papierach pod nieznanym sobie samolotem .

Ale jak bedą chętni to we wrześniu bez problemu moge zorganizować jakiś składkowy lot dla 10-12 osób (tylko weźcie zorganizujcie matki, żony lub kochanki bo dla samych fotografów miejsc przy oknach nie starczy ;-) )

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów