Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 34

Wątek: czy sa chętni na lot słynnym samolotem nad Warszawą ?

Mieszany widok

Bywalec
    Miasto
    W-wa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    Hmmmm.... ja wstepnie bylbym zaitneresowany bo koszta/czas lotu kuszace ze o atrakcyjnosci samego egzemplarza nie wspomne 8)
    twoj telefon mam - jak bedzie wiadomo ze dojdzie do skutku (potrzeba jeszcze z 6-8 osób bo trzeba beczke paliwa zalać ) to zadzwonie byles byl w czwartek dostepny ok 16-17 - jak nie masz czy dojechac do Goraszki to mozesz podjechac do mnie do Wesolej dalej pojedziemy moją bryczką
    Ostatnio edytowane przez Broncobilly ; 11-07-2006 o 04:26

Domyślnie

Unas dokładnie taki sam kiedys spadł
    koszmar niepolecam

ale nieodradzam

Bywalec
    Miasto
    W-wa

Domyślnie

to może lepiej polecimy wysoko - jak spadnie żeby sie nie męczyć ;-)

Bywalec
    Miasto
    W-wa

Domyślnie

Vitez jako że sie zgłosił pierwszy dostanie w antku miejsce przy tym oknie z wyjmowana szybą - mam nadzieje że przelot ustawimy wg jakiejś ciekawej trasy by trochę miasta obejrzeć z góry - proponuje przelot nowobudowanym odcinkiem Trasy Siekierkowskiej od Marsa do mostu tam małe kóleczko i przelot wzdłuż Wisły do Mostu Gdańskiego (jak nie będzie lądowania na Babicach to lepiej zrobić kółko nad Starym Miastem). Wizyta w kabinie pilotów w czasie lotu obowiązkowa więc szerokie szkło mile widziane

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Broncobilly
    Vitez jako że sie zgłosił pierwszy dostanie w antku miejsce przy tym oknie z wyjmowana szybą
    A ze jednoczesnie zglosil sie jako pierwszy, ostatni i jedyny to placi calosc .

Wizyta w kabinie pilotów w czasie lotu obowiązkowa więc szerokie szkło mile widziane
    Zenitar 16mm na Revueflexie 5005 moze byc? (bo 17-40 na 20D nie poszaleje ).

Bywalec
    Miasto
    W-wa

Domyślnie

A ze jednoczesnie zglosil sie jako pierwszy, ostatni i jedyny to placi calosc .
    jak bedziesz tylko jeden to pewnie nici z tego bo naciagać ich na 170 litrów wachy troche byłoby mi głupio - najwyżej sobie strzelą coś na miejscu.

Zenitar 16mm na Revueflexie 5005 moze byc? (bo 17-40 na 20D nie poszaleje ).
    tym szkłem to pewnie z 300m cała Warszawe bedzie widać w tej kabinie pilotów ;-)
    ja chyba wezmę też starego F90x z 85/1.8 bo swojej 50/1.4 jakoś tak nie do końca ufam
    Ostatnio edytowane przez Broncobilly ; 11-07-2006 o 17:30

Bywalec
    Miasto
    W-wa

Domyślnie

lot najprawdopodobniej bedzie jednak w piatek po poludniu pilotowi dzisiaj zmienili dyżur w firmie i moze lecieć albo w czwartek do 11 rano albo w piatek o dowolnej porze - spraw sie lekko przejaśnia - zostały 4 wolne miejsca -

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Kurde, mój współlokator nie może przeżałować, że to w tym tygodniu. Był bardzo chętny...

No ale nic, mówi się trudno

Bywalec
    Miasto
    W-wa

Domyślnie

jeśli lot bedzie po południu to tylko 2 miejsca zostały a jak rano to pewnie trochę więcej - bo nie każdemu pasuje

Pełne uzależnienie Awatar popmart

Domyślnie

Kurcze ja bym ze swoja polówką dziabnoł, ale lecimy do grecji 22.07 i kazdy grosz sie liczy (bardzo żałujemy)

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów