Strona 6 z 7 PierwszyPierwszy ... 4567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 70

Wątek: Nikon...

Coś już napisał Awatar Atris
    Miasto
    PL

Domyślnie

Chyba, ze ktorys z nich kupil obiektyw w Sigapurze, ZEA lub Turcji, poniewaz biale Nikkory tam wlasnie sa oferowane
    Dla mnie to nie ma znaczenia jaki obiektyw, licza sie foty
    galeria zdjęć na >>> aroundmyhead

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

hehe i ja rowniez przejzalem te zdjecia pod katem tych nikkorow i ich tam nie widze ;-) one maja doscyc charakterystyczne przewezenie na tej czarnej gumie (pewnie pierscieniu ostrosci)

smiech_na_sali
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jac
    hehe i ja rowniez przejzalem te zdjecia pod katem tych nikkorow i ich tam nie widze ;-) one maja doscyc charakterystyczne przewezenie na tej czarnej gumie (pewnie pierscieniu ostrosci)
    a jestes pewien ze to jedyne biale nikkory ja tam bym nie postawil na to nawet swojej starej smieny lepiej iech sobie wisi na swojej scianie zasluzonych

to tak dla rozladowania atmosfery bez tych przewezen

BTW strasznie watek po****dl ciekawe czemu

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez smiech_na_sali
    BTW strasznie watek po****dl ciekawe czemu
    Bo nie lubimy karmic troli

Bywalec Awatar Canonek
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie W obronie Nikona

Panowie, obserwuje rynek, wielu nikoniarzy przesiadlo sie na Canony, bo sa po prostu lepsze. Ale co byloby gdyby Nikon upadl. Smutno by bylo. Komu bysmy dowalali ? Przypomina mi sie scena jak Kargul jechal pociagiem i zobaczyl krowe Pawlaka (olbo odwrotnie). To nasz wrog, swoj. Na szczescie dosc podmeczony i ledwie dychajacy, ale swoj.
    Canon 5DII, 1.8/50, 2/100, 24-70, 70-200
    inne sprzety

Bywalec Awatar Sibil
    Miasto
    Poznań / Suchy Las

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Canonek
    Panowie, obserwuje rynek, wielu nikoniarzy przesiadlo sie na Canony, bo sa po prostu lepsze. Ale co byloby gdyby Nikon upadl. Smutno by bylo. Komu bysmy dowalali ? Przypomina mi sie scena jak Kargul jechal pociagiem i zobaczyl krowe Pawlaka (olbo odwrotnie). To nasz wrog, swoj. Na szczescie dosc podmeczony i ledwie dychajacy, ale swoj.
    raz trafiłem w Rogalinku na zlot forum użytkowników Konica Minolta W porządku chłopaki ale na początku krzywo patrzeli na canona
    20d I T17-50mm f2,8 I C50mm f1,8 I C70-200mm f2,8 L I VS 600R I 679B I
    Yessphoto, obiektywnie

Pełne uzależnienie Awatar gietrzy

Domyślnie

Panowie, obserwuje rynek, wielu nikoniarzy przesiadlo sie na Canony, bo sa po prostu lepsze.
    Eee tam, jak mogą być lepsze skoro nie mają duszy?
    Ale co byloby gdyby Nikon upadl. Smutno by bylo. Komu bysmy dowalali ?
    Smutno by było i każdy sobie z tego zdaje sprawę. Komu byśmy dowalali? Alfie i Soniaczowi.
    Ostro kibicuje Alfie, mam nadzieję, że dzięki Sony Canon zdefiniuje na nowo cenę pierwszej lustrzanki dla każdego i kompaktów z serii Pro1.
    the silence is deafening

Pełne uzależnienie Awatar Nemeo
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

Moje zdanie jest takie :

NIKON MUSI ISTNIEĆ BO TO KONKURENCJA DLA CANONA i GWARANCJA DLA NAS WSZYSTKICH ŻE CANON NIE OSIĄDZIE NA LAURACH TYLKO BĘDZIE CIĄGLE UDOSKONALAŁ SWOJE PRODUKTY.

Pełne uzależnienie Awatar gietrzy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nemeo
    NIKON MUSI ISTNIEĆ BO TO KONKURENCJA DLA CANONA i GWARANCJA DLA NAS WSZYSTKICH ŻE CANON NIE OSIĄDZIE NA LAURACH TYLKO BĘDZIE CIĄGLE UDOSKONALAŁ SWOJE PRODUKTY.
    Na początku był Olympus i jego Supersonic, teraz w Alfie cosik trzęsie sensorem. Najwyższy czas na Canona
    the silence is deafening

Bywalec Awatar Canonek
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gietrzy
    Eee tam, jak mogą być lepsze skoro nie mają duszy?
    A1 juz maja podobnie jak przedwojenne Leici. Chyba, ze myslisz bardziej doslownie to dusze maja tylko stare zelazka.
    Cytat Zamieszczone przez gietrzy
    Smutno by było i każdy sobie z tego zdaje sprawę. Komu byśmy dowalali? Alfie i Soniaczowi.
    Ostro kibicuje Alfie, mam nadzieję, że dzięki Sony Canon zdefiniuje na nowo cenę pierwszej lustrzanki dla każdego i kompaktów z serii Pro1.
    Ogladalem Alfe, w cenach pewnie sie niewiele ruszy, ale moze Canon troche wstanie z laurow. No i maja zrobic do Alfy zeissowskiego zooma za cos ok. 2500 zl.
    Canon 5DII, 1.8/50, 2/100, 24-70, 70-200
    inne sprzety

Strona 6 z 7 PierwszyPierwszy ... 4567 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów