Chyba, ze ktorys z nich kupil obiektyw w Sigapurze, ZEA lub Turcji, poniewaz biale Nikkory tam wlasnie sa oferowane![]()
Dla mnie to nie ma znaczenia jaki obiektyw, licza sie foty![]()
Chyba, ze ktorys z nich kupil obiektyw w Sigapurze, ZEA lub Turcji, poniewaz biale Nikkory tam wlasnie sa oferowane![]()
Dla mnie to nie ma znaczenia jaki obiektyw, licza sie foty![]()
galeria zdjęć na >>> aroundmyhead
hehe i ja rowniez przejzalem te zdjecia pod katem tych nikkorow i ich tam nie widze ;-) one maja doscyc charakterystyczne przewezenie na tej czarnej gumie (pewnie pierscieniu ostrosci)
a jestes pewien ze to jedyne biale nikkoryZamieszczone przez Jac
ja tam bym nie postawil na to nawet swojej starej smieny lepiej iech sobie wisi na swojej scianie zasluzonych
![]()
to tak dla rozladowania atmosfery bez tych przewezen![]()
BTW strasznie watek po****dlciekawe czemu
![]()
![]()
Bo nie lubimy karmic troliZamieszczone przez smiech_na_sali
![]()
Panowie, obserwuje rynek, wielu nikoniarzy przesiadlo sie na Canony, bo sa po prostu lepsze. Ale co byloby gdyby Nikon upadl. Smutno by bylo. Komu bysmy dowalali ? Przypomina mi sie scena jak Kargul jechal pociagiem i zobaczyl krowe Pawlaka (olbo odwrotnie). To nasz wrog, swoj.Na szczescie dosc podmeczony i ledwie dychajacy, ale swoj.
![]()
Canon 5DII, 1.8/50, 2/100, 24-70, 70-200
inne sprzety
raz trafiłem w Rogalinku na zlot forum użytkowników Konica MinoltaZamieszczone przez Canonek
W porządku chłopaki ale na początku krzywo patrzeli na canona
![]()
Eee tam, jak mogą być lepsze skoro nie mają duszy?Zamieszczone przez Canonek
Smutno by było i każdy sobie z tego zdaje sprawę. Komu byśmy dowalali? Alfie i Soniaczowi.Zamieszczone przez Canonek
Ostro kibicuje Alfie, mam nadzieję, że dzięki Sony Canon zdefiniuje na nowo cenę pierwszej lustrzanki dla każdego i kompaktów z serii Pro1.
the silence is deafening
Moje zdanie jest takie :
NIKON MUSI ISTNIEĆ BO TO KONKURENCJA DLA CANONA i GWARANCJA DLA NAS WSZYSTKICH ŻE CANON NIE OSIĄDZIE NA LAURACH TYLKO BĘDZIE CIĄGLE UDOSKONALAŁ SWOJE PRODUKTY.
Na początku był Olympus i jego Supersonic, teraz w Alfie cosik trzęsie sensorem. Najwyższy czas na CanonaZamieszczone przez Nemeo
![]()
the silence is deafening
A1 juz maja podobnie jak przedwojenne Leici. Chyba, ze myslisz bardziej doslownie to dusze maja tylko stare zelazka.Zamieszczone przez gietrzy
Ogladalem Alfe, w cenach pewnie sie niewiele ruszy, ale moze Canon troche wstanie z laurow. No i maja zrobic do Alfy zeissowskiego zooma za cos ok. 2500 zl.Zamieszczone przez gietrzy
Canon 5DII, 1.8/50, 2/100, 24-70, 70-200
inne sprzety