Strona 5 z 7 PierwszyPierwszy ... 34567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 70

Wątek: Nikon...

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jac
    ale rozumiem ze na tobie to nie robi zadnego wrazenia ;-)...
    sam sprzet - nie. zdjecia nim zrobione jesli sa wykonane z glowa i interesujace - tak.

mam podejscie utylitarne do zabawek. to jest tylko zbitek plastiku, metalu, szkla i jakiejs elektroniki. jego nadrzednym celem istnienia jest robienie zdjec. fajnie miec sprzet idealnie dopasowany do potrzeb, ale jeszcze fajniej jest robic ciekawe zdjecia tym co sie ma. chocby to byl sloik po miodzie czy mydelniczka z wycietym cyrklem otworkiem i zalozonym w srodku slajdem 6x6 bo koniec koncow wazne jest "co" a nie "czym".

ot tyle..
    www albo tez flickr

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

no fajnie jest jak tez zdjecia dobre wyjda, ale jak sobie pomysle ile pracy jest wlozone w budowe takiego szkla (body to masowka ;-) ) to rozumiem jego cene

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jac
    no fajnie jest jak tez zdjecia dobre wyjda, ale jak sobie pomysle ile pracy jest wlozone w budowe takiego szkla (body to masowka ;-) ) to rozumiem jego cene
    bo Ty, Jac, widac rasowy inzynier jestes

rozumiem o co kaman, ale nadal nie robi mi to kisielu w majtach
    www albo tez flickr

Pełne uzależnienie Awatar Mac
    Miasto
    Gdańsk/Warszawa

Domyślnie

Panowie Nikon istniał i istnieje i prawdopodobnie będzie istnieć, choć MŚ pokazały zdecydowanie przewagę Canona przynajmniej w tym segmencie fotografii. Nikoniarze trzymają się swego i chwalą swoje no i dobrze. Mnie się wydaje, że Canon jest technicznie lepszy i nie zamierzam zamieniać go na nic innego.
    EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
    Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

tam odrazu kisiel - tak, podobaja mi sie te lufy, nie, nie przejde kolo nich obojetnie

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

Kisiel kisielem... Dawaj wiecej takich zdjec
    ...

Początki nałogu
    Miasto
    Metropolia Trzebinia :D

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mac
    Panowie Nikon istniał i istnieje i prawdopodobnie będzie istnieć, choć MŚ pokazały zdecydowanie przewagę Canona przynajmniej w tym segmencie fotografii. Nikoniarze trzymają się swego i chwalą swoje no i dobrze. Mnie się wydaje, że Canon jest technicznie lepszy i nie zamierzam zamieniać go na nic innego.
    Istnieje do Dziś Ale tak na powaznie to moj znajomy fotograf posiada Nikona i powiem wam że wolałbym wysłuchiwac Nikona niz canona podczas robienia zdjęcia (posiada takie delikatne klapnięcie a nie jak w Canonach "trzasnięcie lustrem").

Oczywiście nie zamieniłbym mojego 300D na D50 nikona

Pełne uzależnienie Awatar Mac
    Miasto
    Gdańsk/Warszawa

Domyślnie

Ale to nie miłe klapnięcie lustra robi zdjęcie a optyka no i ten przyczepiony do aparatu. Ja bym Nikona nie wziął za nic.
    EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
    Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.

smiech_na_sali
    Guest

Domyślnie

nie wiem jak poznajecie te canony w TV chyba macie 200 cali i dwa miliony hercow zalozy sie ktorys o swoj caly majatek foto ze zaden z tych bialych to nie nikon ?

Akustyk masz jak zawsze plusa za zdrowe podejscie :wink:

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

O caly majatek nie, ale mysle ze ze setke moge dac ze nie ma tam bialego nikkora.
    ...

Strona 5 z 7 PierwszyPierwszy ... 34567 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów