Może na stoisku Canona rozdawali cukierki?Zamieszczone przez snowboarder
![]()
Może na stoisku Canona rozdawali cukierki?Zamieszczone przez snowboarder
![]()
SuMa NaŁoGów MuSi bYć sTaŁa
no tak to jest ze w sporcie Nikon ma slaba pozycje zeby nie napisac nedzna ;-) ale np w fotografi podrozniczo reporterskiej jest chyba inaczej podobno cale NG uzywa Nikona... wiem ze to jest i tak kropla w porownaniu do MŚ ale jak by spojrzec na ilosc publikacji zdjec to statystyki sie troche wyrownuja ;-)
Mnie podnieca nie ich widok a foceie takim monstrumZamieszczone przez akustyk
Edit : dodam że nie ma to nic wspólnego z żadnymi kompleksami![]()
Ostatnio edytowane przez stratus ; 11-07-2006 o 19:46
no jak sobie pomysle, ze kazdy z nich trzyma w reku jakies 50K PLN to mnie to nie wzrusza ;-), ale jak sie zastanowie jaka jakosc zdjec oferuja takie zestawy, jakie maja paremetry te szkla, jaka to jest precyzja itd itp... to nawet te dwa czy trzy nikony robia na mnie wrazenie... Milo sie patrzy na takie sprzety... bez podniecania ;-)Zamieszczone przez akustyk
<porownanie motoryzacyjne - mode ON>
to tak jak by na parkingu przed twoim domem zaparkowalo nagle dwadziescia porche 911... niby da sie przejsc obojetnie bo to tylko samochod ;-)
<porowanie motoryzacyje - mode OFF>
ale rozumiem ze na tobie to nie robi zadnego wrazenia ;-)...
no racja, np na airshow chetnie bym pomachal taka lufa ;-)Zamieszczone przez minek
sam sprzet - nie. zdjecia nim zrobione jesli sa wykonane z glowa i interesujace - tak.Zamieszczone przez Jac
mam podejscie utylitarne do zabawek. to jest tylko zbitek plastiku, metalu, szkla i jakiejs elektroniki. jego nadrzednym celem istnienia jest robienie zdjec. fajnie miec sprzet idealnie dopasowany do potrzeb, ale jeszcze fajniej jest robic ciekawe zdjecia tym co sie ma. chocby to byl sloik po miodzie czy mydelniczka z wycietym cyrklem otworkiem i zalozonym w srodku slajdem 6x6bo koniec koncow wazne jest "co" a nie "czym".
ot tyle..![]()
A ten "Doping control" to co? Sprawdza, czy paparazzi nie brali koksu do dźwigania 600-ki czy też kontrolują zachowania kibiców?
650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0
Ostatnio edytowane przez gawryl ; 12-07-2006 o 21:56
350d, KIT 18-55, 50/f1.8, 100-300/f4.5-5.6 USM, 420EX. www.gawryl.pl