Strona 6 z 13 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 128

Wątek: Co Materazzi powiedział Zidane'owi?

Pełne uzależnienie Awatar aptur

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Goomis
    Dzieciaki takie manewry cwicza juz od dawna. nie koniecznie na kolegach...
    W jakm ty kraju zyjeszcz ze nie zauwazyles?? Polowa 10 latkow biega po podworku zgolonych na lyso, w dresiku adidasa i czesto z fajka w reku...
    Ja sobie zdaję z tego sprawę. Jednak jeśli chociaż jeden dzieciak zapatrzony w swojego idola zapakuje z bańki swojemu koledze to dla mnie to jest porażka i taki Zidane powinien to rozumieć.

Domyślnie

a mnie dziś w biurze zaskoczyła pewna kobieta - bo oczywiście dyskusja była wielka ...

stwierdziła że materacowi sie nalezało ale nie taaaak.... miał mu pociągnąć z baski po ostatnim gwizdku...:rolleyes: zdębiałem
    Don't argue with stupid people, because they drag you down to their level and beat you with experience!
    sprzęt w Hiszpanii - lokacja nieznana
    dwa lata z lustrem, a update'u brak...

Dopiero zaczyna Awatar tomekg
    Miasto
    Tarnów

Domyślnie

dzisiaj usyszalem taka teorie:
    Materazzi: po mundialu bedziesz trenowal reprezentacje Polski!
    Zidane: łup!

Pełne uzależnienie Awatar kami74
    Miasto
    Piaseczno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pst
    a mnie dziś w biurze zaskoczyła pewna kobieta - bo oczywiście dyskusja była wielka ...

stwierdziła że materacowi sie nalezało ale nie taaaak.... miał mu pociągnąć z baski po ostatnim gwizdku...:rolleyes: zdębiałem
    Tobie w biurze a mi moja rodzona żona powiedziała, że ZZ dobrze zrobił bo się Materazziemu należało. Kurde strach się bać
    5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
    MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA

później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Jeśli ktokolwiek z Szanownych grupowiczów uprawiał jakiś sport to wie, że takie rzeczy były, są i będą. Bez względu jak wielkim jest się sportowcem czasami nerwy puszczają. A takie prowokacje zawsze były i będą. Nie usprawiedliwiam Zidana, ale być może my postąpilibyśmy podobnie. Nie ma idealnych wielkich sportowców.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Muszyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pst

kobiety bywają bardziej okrutne/przebiegłe niż możemy sobie wyobrazić...
    | yyy...zdjęcia poszedłem robić... |

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez TomKap
    Jeśli ktokolwiek z Szanownych grupowiczów uprawiał jakiś sport to wie, że takie rzeczy były, są i będą. Bez względu jak wielkim jest się sportowcem czasami nerwy puszczają. A takie prowokacje zawsze były i będą. Nie usprawiedliwiam Zidana, ale być może my postąpilibyśmy podobnie. Nie ma idealnych wielkich sportowców.
    są, a w każdym razie publicznie. A ty niestety go usprawiedliwiasz

A gdyby mu złamał zebra, albo mostek, to co by wasze kobiety powiedziały? Że się Materazziemu należało :rolleyes: A, za przeproszeniem za co Skąd my w ogóle wiemy, że Materazzi coś powiedział? Może to tylko wymysł Domenech'a albo menagera Zidane'a, żeby go nieco wybielić przed krytyką? Francuzi teraz znajdą tysiąc powodów dla których to nie Zidane był winny tylko Włoch. Co za bzdura !!!

Skąd wy w ogóle wiecie co ktoś powiedział? Jedyne co możecie powiedzieć, to że francuz pobił włocha, czym się zbłaźnił, zbrukał i obnażył swoją prymitywną naturę.

BTW: to nie pierwszy raz, kiedy ZiZou bije na maurawie przeciwnika. Jak dla mnie chłop po prostu nie umie przegrywać i tyle.
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Muszyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubaman
    Jak dla mnie chłop po prostu nie umie przegrywać i tyle.
    I ta wersja wydaje mi się również być bardzo prawdopodobna...
    | yyy...zdjęcia poszedłem robić... |

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubaman
    Słuchajcie, a tak serio: jeśli ikona futbolu, doskonały piłkarz i wielki fachowiec okazuje się zwykłym draniem, kmiotem i prymitywnie bije z zaskoczenia przeciwnika, to pod żadnym pozorem nie zasługuje na miano Sportowca.
    To własnie idealny sportowiec. Gdyby był inteligentny, opanowany i kulturalny, to zająłby się czymś pożytecznym.
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Początki nałogu
    Miasto
    3Miasto

Domyślnie

W!

I tyle w tym temacie:
    http://tonaz.altervista.org/zidane.html
    ;>

Zdrowko