Kwestja jest taka ze jak juz sie Zidane zdecydowal to sie pohamowalbo zamiast go walic w nos to sie zawachal i materac dostal tylko w klate :-(
![]()
Kwestja jest taka ze jak juz sie Zidane zdecydowal to sie pohamowalbo zamiast go walic w nos to sie zawachal i materac dostal tylko w klate :-(
![]()
ja bym tu innego powodu szukal...Zamieszczone przez Jac
tzn. przejrzalbym dobrze przepisy i sprawdzil, czy jest jakakolwiek wzmianka o ataku glowa. bo jesli nie, to sedzia mogl to zinterpretowac jako dzialanie zgodne z przepisami. przy czym zapewne na najblizszej duzej imprezie juz by przepisy ulegly zmianie...
kazdy atak bez pilki jest niedozwolony nawet wlosami, gdyby je zizu mial ;-)
a teraz najlepsze:
http://mundial.onet.pl/65902,1247843...wiadomosc.html
Nie wiem co powiedział Materazzi ale wyczyn Zidana jest przykry również z innego powodu. Już widzę, jak dzieciaki zapatrzone w swojego idola ćwiczą podobne manewry głową na swoich kolegach![]()
Prawda jest taka, że to dziennikarze wykreowali go na ikonę, wzór wszelkich cnót, a to poprostu piłkarz, jeden z najlepszych, ale jednak normalny człowiek.Zamieszczone przez aptur
Historia mu wybaczy tak jak wiele wybaczyła Diego M..
Pozdrawiam
PrzemoC
Dzieciaki takie manewry cwicza juz od dawna. nie koniecznie na kolegach...Zamieszczone przez aptur
W jakm ty kraju zyjeszcz ze nie zauwazyles?? Polowa 10 latkow biega po podworku zgolonych na lyso, w dresiku adidasa i czesto z fajka w reku...
5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk
Ja sobie zdaję z tego sprawę. Jednak jeśli chociaż jeden dzieciak zapatrzony w swojego idola zapakuje z bańki swojemu koledze to dla mnie to jest porażka i taki Zidane powinien to rozumieć.Zamieszczone przez Goomis
etam, nie przesadzaj, az tak na pewno nie bedzie. musieliby to robic co dzien chyba
Hehe, jak by ktoś chciał zobaczyć jego rywala w akcji to polecam:
http://www.youtube.com/watch?v=zq6Ho...arch=materazzi
Nobody's perfect. Ale numery jakie wykręca ten koleś na boisku przechodzą wszelkie wyobrażenia...
Can-on, can-off... 50D+17-55IS+EF70-300IS