Ok, to rozumiem. Dla mnie jednak dramatem jest to, że ludzie tyle o tym piszą...Zamieszczone przez Kubaman
Podobno dziś o 20.00 bedzie transmisja w TVN24 na ktorej Zidane wyjawi w końcu tą największa tajemnicę w dziejach ludzkości![]()
za gazeta.pl
a teraz pytanie za 100pkt. ile na tym wywiadzie zarobi ZizuDziś Zinedine Zidane ujawni, co powiedział do niego Marco Materazzi w finałowym meczu Włochy - Francja. Wywiad z gwiazdorem, który po mundialu zakończył karierę, przeprowadzi francuska telewizja Canal+.
Do awantury między Zidane'em a Marco Materazzim doszło w 110. minucie spotkania. Francuz i Włoch wymienili między sobą kilka słów. Widać było, że nie były to słowa przyjemne. W końcu wściekły Zidane uderzył Materazziego głową w klatkę piersiową. Włoch upadł, a kapitan Trójkolorowych dostał czerwoną kartkę.![]()
rozumiem, daję pasZamieszczone przez Tomasz Golinski
tylko mnie to wqurza![]()
eeee.... chyba juz nie chce mi sie pisacdla mnie eot, ogolnie chodzilo mi o to ze mazerrati wcale nie jest bez winy i ze rozumiem zidana
![]()
S45 user
takie rzeczy to się załatwia po meczu. Jak dla mnie bardzo dobrze, że Zidane wyleciał - mógł wytrzymać prowokacje a zrobić swoje w szatni - należało się Materazziemu dostać, bo to palant. Nie od dziś Włosi stosują prowokacje.
Materaca glowa nie przebijesz;]