Ja tez jestem manikutem:-)
Jestem leworęczny/nożny celuję lewym okiem, podsłuchuje prawym uchem (bo lewe mam zrypane:grin. lewą rękę mam silniejszą, ale w prawej lepsze wyczucie w palcach.. To tyle
![]()
Ja tez jestem manikutem:-)
Jestem leworęczny/nożny celuję lewym okiem, podsłuchuje prawym uchem (bo lewe mam zrypane:grin. lewą rękę mam silniejszą, ale w prawej lepsze wyczucie w palcach.. To tyle
![]()
Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.
Ja mam taki rozgałęziacz /analogicznie jak przy sygnale TV/ zakładany na wizjer...dwa wejścia i jedno wyjście. Wejście, to oczy, a wyjście celownik. Wtedy mam komfort widzenia trójwymiarowego.
Można to kupić w sklepach "wszystko za 5 zł".
ja tyż prawym i lewym chyba bym nie potrafił...
a jak celujecie kadr, to zamykacie drugi oko czy patrzycie oboma?
ja i tak, i tak
drugim okiem obserwujemy sytuacje i szukamy kolejnych kadrów
celuję lewym.
Pozdrawiam,
Michał
Ja leworeczny i prawo oczny. Takie cos sie nazywa lateralizacja niejednorodna - skrzyzowanaNa cos sie psychologia przydala
![]()
że jak? lateralizacja? doobre.. może to wykorzystam gdzieś, bo jam też leworęczna i prawooczna![]()
Ja prawo ręczny, prawooczny, nie zamykam lewego oka podczas kadrowania, żetony podczas gry w pokera "kręcę" lewą dłonią, obiad jem prawą, piszę prawą, zęby myję lewą, drzwi tez otwieram lewą i tak dalej![]()
5d+5d mark II+ S35A+C 85 f/1.8 + C 20-35 f/3.5-4.5, C 70-210 3.5-4.5 580 ex II, YN 565 EX (czasem 17-40 L i 50 f/1.4), arsat 80/2.8 tilt
Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.
Zaraz sie okaze ze ktos jest lewoprawooczny i ma lateralizacje skrzyzowana prostopadlaAle pomieszanie...