Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: [KONKURS] Fotografujemy Warszawskie Mosty

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar stratus
    Miasto
    Warszawa/Ochota czasem Hajnówka:)))

Domyślnie

Może w związku z tym zorganizowalibyśmy jakieś wieczorno nocne focenie mostów ? Samemu to jakoś tak ciężko się skupić nad zdjęciem a lepiej nad tym co się dzieje za plecami

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stratus
    Może w związku z tym zorganizowalibyśmy jakieś wieczorno nocne focenie mostów ? Samemu to jakoś tak ciężko się skupić nad zdjęciem a lepiej nad tym co się dzieje za plecami
    Ta i potem wysylamy kilka/nascie identycznych fotek na konkurs?
    Na ot takie lazenie nocne i sfocenie mostow - OK... ale zdjecie na konkurs to powinna byc jednak praca indywidualna nad wlasnym pomyslem.

Np most w mgle porannej (dzisiaj rano powinna byc bo mży i wilgotno jest, ale nie zdaze zlapac bo dopiero ok 8 wroce z pracy ).

Początki nałogu Awatar stratus
    Miasto
    Warszawa/Ochota czasem Hajnówka:)))

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    Na ot takie lazenie nocne i sfocenie mostow - OK... ale zdjecie na konkurs to powinna byc jednak praca indywidualna nad wlasnym pomyslem.

Np most w mgle porannej (dzisiaj rano powinna byc bo mży i wilgotno jest, ale nie zdaze zlapac bo dopiero ok 8 wroce z pracy ).
    Włąśnie taki był główny zamysł, a powódem może być choćby tenże konkurs.
    Nie wiem jednak czy uda mi się wpiąć na takie łażenie jeśli dojdzie wogóle do skutku- padł mi laptop, a właściwie twardy dysk (wszystko w naprawie i mam nadzieję że wszystkie dokumenty służbowe odzyskam ) i do sieci mam teraz utrudniony dostęp.

Uprawnienia umieszczania postów