Gdzie w Wawie najlepiej naprawic T-90? Jakies pomysły? Dzieki i pozdrawiam
Gdzie w Wawie najlepiej naprawic T-90? Jakies pomysły? Dzieki i pozdrawiam
T-90, T-70, FTb i trochę FD szkieł oraz Canonetka
Jak cos powaznego i tak skonczysz na Zytniej. Wczesniej mozesz probowac u Bienka w Alejach albo na Armii Ludowej.
Odradzam za to po ostatniej wizycie Grzybowska - drogo i niechlujnie (dobrze, ze mi gabki do matowki nie przykleili, uff )
Bieniek nie bardzo chce naprawiac T-90. Juz u niego bylem. Dzięki za info, chyba ma żytnia się przejdę... ach, życzcie mi tam powodzenia![]()
Spróbuj u Bykowskiego w Warszawie może się zdecyduje ( tel. 601 33 18 48) moja T 90 do śmierci była u niego naprawiana i polecam. Serwis na Żytniej nie naprawi już tych aparatów z uwagi na brak części serwisowych. Powodzenia
>Serwis na Żytniej nie naprawi już tych aparatów z uwagi na >brak części serwisowych.
O, a to byloby cos nowego ! Czyzby koniec T-90 w Polsce ?
Jak nie u Bykowskiego to probuj w Alejach. Potem mozesz
atakowac inne serwisy w Polsce. Ale czy ktorys podejmie sie T-90 nie wiem. W USA na pewno naprawia :-)
Tam mozna kupic jeszcze fabrycznie nowego T-90.
Bykowksi powiedzial ze nie podejmnie sie naprawy bo nie ma czasu, a i cene tez sobiem niezla zazyczyl....![]()
Szkoda bo Bykowski i Adamczyk to był serwis Canon od czasów RWS Prasa RuchZamieszczone przez oxeno
oni te aparaty znali do każdej najmniejszej części. Adamczyk potem jeszcze naprawiał Nikona.
Wiem, właśnie między innymi dlatego cenę jaką sobie życzy Bykowski jest dla mnie nie osiągalna, bo można kupic za nia aparat w średnim stanie ale sprawny! Szkoda, musze isc zobaczyc co powiedza na żytniej... Pozdrawiam
Bylem dzis na żytniej, pan przyjoł z bardzo poważna miną T-90 maja dac odpowiedz w poniedzialek ...