Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 26 z 26

Wątek: APACER CD211 czy DigiMate III ?? inny ?

Coś już napisał Awatar KrzychK
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zielony
    Loram, napisz ile Cię wyszedł cały ten zestaw? I gdzie kupowałeś?
    Jak można widzieć
    Co prawda Loram juz odpowiedzial, ale...

ja bralem z http://www.acris.pl/produkt.jsp?pid=10290
    i sa za 179 zl (same DM III) a hdd w komputroniku w Wawie

Pozdrowka

ps. DM doszedl szubciutko, solidnie zapakowany - wybralem "przesylka kurierem".

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Co prawda nie spieszy mi się z databankiem, więc być może zaczekam na DIGIMATE IV Zapewne tak będzie
    Najbardziej się martwię, że kupię jakiś HDD do tego i nie będzie to działać dobrze - nie jestem zorientowany w tej sprawie; który HDD i dlaczego?

KrzychK
    , w linku który podałeś jest oferta DMIII wraz z dyskiem 80GB za 489zł - czemu nie wziąłeś tego? Z TOSHIBĄ coś nie tak? Znalazłeś taniej?
    Ostatnio edytowane przez Zielony ; 21-07-2006 o 13:00

Coś już napisał Awatar KrzychK
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zielony
    Najbardziej się martwię, że kupię jakiś HDD do tego i nie będzie to działać dobrze - nie jestem zorientowany w tej sprawie; który HDD i dlaczego?

KrzychK
    , w linku który podałeś jest oferta DMIII wraz z dyskiem 80GB za 489zł - czemu nie wziąłeś tego? Z TOSHIBĄ coś nie tak? Znalazłeś taniej?
    Popierwsze na poczatku mialem malutki 9 GB do "zabaw", jednak potem kupilem 80 GB Toshiba za 337 zl z 3letnia gwarancja (ten pierwszy byl zbyt maly)
    jak kupujesz u nich to na stronce pisza o rocznej gw. na zestaw. Ja zaplacilem 20 zl wiecej i mialem 3 lata gw. Dodatkowo akurat wtedy atutem byla platnosc (w komputroniku) karta kredytowa

Sporo czytalem na temat wspolpracy DM III z hdd i wyszlo, ze Toshiba spoko, bralem 80 GB i pieknie dziala. Radze unikac WD'ka - owszem sa przypadki, ze dziala - ale sporo ludzi pisalo o problemach.

Bywalec
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Pytania do posiadaczy Digimate III: co mozna zobaczyc na wyswietlaczu LCD? Czy jest tam informacja o ilosci zgranych plikow?

Pytam, gdyz zastanawiam sie skad miec pewnosc, ze zostaly zgrane wszystkie pliki z karty. Czy zdazylo sie komus kiedykolwiek, zeby Digimate III pominal jakis plik na karcie?

Uzależniony Awatar nastier
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

LCD pokazuje:
    typ karty
    proces zgrywania plikow w %
    wolne miejsce na dysku

u mnie nie zdarzylo sie, zeby cos pominal.
    na nic sprzętu kupa, gdy fotograf ****.

fotoblog

Bywalec
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cześć!

Na temat, który dysk jest odpowiedni, wydaje mi się, że odpowiada wątek:
    http://canon-board.info/showthread.php?t=11621

Sam jestem użytkownikiem DigimateIII. Myślałem przez jakiś czas o Apacerze, ale wyobraźmy sobie, że mam kilka aparatów różnych firm ( a miałem również Minoltę i Olympusa) i do każdego z nich muszę nosić jeszcze kabel łączący aparat z obudową. To chyba bardzo niewygodne. DigimateIII służy mi również jako przenośny dysk twardy, umożliwia transmisję w obie strony.
    Canon EOS 30D, Canon EOS 400D, EOS 5D; EOS T1i, EOS T2i; EF 17-40/4L, EF 100-300/5.6L, EFS 60/2.8 macro, EF 200/2.8 L II, EF 100-400/4.5-5.6L IS USM, EF 70-200/4 IS L, EF 70-300/4-5.6 IS USM, EF 300/4 L; EF 1.4 Extender, EF 2x Extender, Speedlite 420EX, Speedlite 580EX; "IS is for us old farts with too much shake"(NINAS)

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów