Czesc,
Czy ktos posiada lub wie skad mozna zaciagnac instrukcje polska do 30d?
Czesc,
Czy ktos posiada lub wie skad mozna zaciagnac instrukcje polska do 30d?
ostatnio widzialem na gieldzie foto w wawie...
Szukałem polskiej 2 miesiące temu, ale ściągnąłem tylko angielską z Canona, polskiej w sieci nie znalazłem. W sumie angielska mi wystarcza, ale jakby ktoś miał polską to się przyłączam do prośby.
Praktica MTL 5B, RevueFlex 5005, PSix, EOS 30D+opcjonalna matówka z klinem, worek szkiełek, jakaś lampa i statyw :-)
Kupiłem za 30 zł na allegro wersję drukowaną i jestem max zadowolony. Pełen profesjonalizm.
30D | 7D | 5DmkII | 6D | 17-40/4 L| 50/1.4 | 70-200/4 L | 100/2.8 IS L | 24/1.4 II L | 430 EX
Zaraz będzie.
O obiektywach wiem prawie wszystko
O obiektywach wiem prawie wszystko
Dzięki. Teraz tylko trzeba się dopchać do serwera (limity połączeń z Polski).Zamieszczone przez Cichy
Masz coś przeciwko zmirrorowaniu tego w Polsce?
Ostatnio edytowane przez Peri Noid ; 08-07-2006 o 12:06
Praktica MTL 5B, RevueFlex 5005, PSix, EOS 30D+opcjonalna matówka z klinem, worek szkiełek, jakaś lampa i statyw :-)
WIEC MOZE KTOŚ MI WYSLE NA MAILA ..cabretti@poczta.onet.plZamieszczone przez Peri Noid
z górki dzieki WIELKIE... i browar przy okazji DLA ŻYCZLIWEGO CZŁOWIEKA![]()
CZARNA SKRZYNKA.. SZKIEŁKA... 100 vódki ( już nie pije mam IS ... LATARECZKA :wink: STAŁKI... 50,85,135 m42 MIECH ŻYJE towarzysz CANON
w planach coś...;-)
W!
Czy moglby mi ktos albo podeslac lub wskazac miejsce w sieci do manuala angielskiego lub 'od biedy' polskiego do 30D ??
Bardzo prosze i z gory dziekuje.
*Na tych Waszych linkach to nie da sie wbic w kolejke wogole
lukep@mx.biurotechnika.pl
Zdrowko
Tutaj znajdziesz angielska wersje. Klasyczny PDF - nie skan.
pzdrw
5D