ja narazie sie porejestrowalem i czekam na review fotek, pewnie nie przejda ale probowac zawsze mozna![]()
narazie dwa serwisy: istockphoto i shutterstock
Tak - wystawiam w jednym serwisie.
Tak - wystawiam w 2-3 serwisach.
Tak - wystawiam w wiecej niz 3 serwisach.
Nie wystawiam jeszcze ale planuje.
Nie wiem co to sa serwisy stock.
Nie wystawiam i nie planuje
ja narazie sie porejestrowalem i czekam na review fotek, pewnie nie przejda ale probowac zawsze mozna![]()
narazie dwa serwisy: istockphoto i shutterstock
EOS x2, sloik x5, blyskotki x6
To dodam jeszcze te.. na nich jestem zarejestrowany..
shutterplanet.pl
dreamstime.com
crestock.com
fotolia.com
Ostatnio edytowane przez Routlaw ; 24-07-2006 o 12:38
Routlaw i jak ci idzie na tych pozostalych ? Ja nadal czekam na review, pewnie dzis sie dowiem co i jak. Ogladalem twoje fotki na shutterstock i mam pytanko czym glownie focisz ?Zamieszczone przez Routlaw
Warto jeszcze Stockxpert
Inny duży stock to Bigstockphoto, ale mi coś tam b. wolno idzie sprzedaż, może inni mają więcej szczęścia (umiejętności)
Ostatnio edytowane przez Hallgerd ; 24-07-2006 o 13:40
na dreamstime crestock istockphoto dopiero zacząłem.. mam tam kilka zdjęć raptem. Na fotolii powolutku sie rusza. 1-2$ płacą za zdjęcie.
Zdjęcia tobie 300D z podpiętym tamronem 28-75
no wiec sie porejestrowalem, shutterstock nie przyjal moich pierwszych 10 fotek wiec czekam cierpliwie jeszcze 14 dni i robie drugie podejscie, mam fotki na fotolii i istockphoto, na fotoli te same fotki w ciagu 2 tygodni mialy 1 PRZEGLADNIECIE (wiec zastanawiam sie czy nie zrezygnowac) natomiast z 3 fotek na istockphoto wczoraj udalo mi sie sprzedac moja pierwsza a w sumie maja ponad 75 ogladniec, troche denerwujaca jest 10 dniowa kolejka do uploadu ale trzeba zacisnac zeby i czekac, to tyle z moich ostatnich przygod ze stockami, jak sie cos rozwinie to napisze
od dzisiaj jestem takze szczesliwym posiadaczem 430EX wiec mozliwosci sie rozszerzaja
Nie rezygnuj z fotolii, to mój czwarty stock co do ilości sprzedanych zdjęć. Zarabianie na stockach wymaga przede wszystkim cierpliwości - efekty finansowe po paru miesiącach i kilkuset załadowanych zdjęciach.