Zobacz wyniki ankiety: Czy wystawiasz swoje zdjecia w serwisach stock?

Głosujących
142. Nie możesz głosować w tej sondzie
Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 47

Wątek: Serwisy Stock (Kwartalnik CB)

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gawryl
    nie rozumiem - 1 pln malo kasy?? wiec po co zasmiecasz swoje www reklamami z googla? wiecej na nich zarabiasz kasiory? jakos trudno mi w to uwierzyc...ale myslic sie moge ja w kazdym razie na razie ani takich reklam nie planuje na swojej www wrzucac, ani zdjec po 1 pln
    hehe, te reklamy to narazie jest pewien test ;-) bo planuje cos uruchomic moze w niedalekiej przyszlosci (niezwiazane z foto) i musze przetestowac jak to dziala - czy dziala i czy sie oplaca ;-)

poza tym co innego jest strona a co innego sprzedaz zdjec ;-) narazie sprzedalem jedno zdjecie (nabywca sam sie zglosil) za znacznie wieksze pieniadze niz stock... ale ciiii ;-), tak wiec stock to nie dla mnie ;-)

Początki nałogu Awatar Coronado
    Miasto
    SoCal

Domyślnie

Jeszcze raz prosilbym osoby, ktory nie wystawiaja i nie planuja o napisanie kilku slow dlaczego. Bede bardzo wdzieczny. Jezeli ktos nie chce pisac o tym na forum to prosze o wiadomosc na priva.

Pozdrawiam
    Coronado

Moja galeria: MyLightscapes.com
    Chcesz zarabiać na swoich zdjęciach? Jest na to świetny sposób: zajrzyj tutaj lub tutaj.

Uzależniony Awatar Routlaw
    Miasto
    Brwinów k. Warszawy

Domyślnie

Teraz to ja jestem w mniejszości i to absolutnej
    Ktoś pytał ile Coronado zarobił na Shutterstocku..? Nie wiem ile on, ale podejżewam że całkiem konkretne sumy bo zdjęcia ma "prima sort". Wiem ile ja zarobiłem. średnią mam na poziomie 20$miesięcznie. Raz na miesiac mniej wiecej dodam kilka zdjęć. Teraz jestem w trakcie realizacji mojego pierwszego czeku opiewającego na niebotyczną sumę 81,33$ Na Shutterstocku jestem od pocątku roku ale przez pierwsze 3 miesiace miałem tam 10 zdjęć. Teraz jest ich 106. Dziennie sprzedaję 2-5zdjęć.
    Jak już pisałem w innym wątku nie widze konfliktu w pstryknięciu paru zdjęć stock'owych z TFUrczym pstrykaniem zdjęć.
    14, 24, 50, 85, 135, 70-200

BLOG

Uzależniony

Domyślnie

A ja sie wlasnie zarejestrowalem na shutterstock.com i zobaczymy co sie z tego urodzi, miejmy nadzieje ze jakies $ na chociazby karty pamieci itp. *******y, w sumie tak jak pisze routlaw nie widze nic zlego w tym zeby czasem popstrykac cos typowo stockowego. O tym jak mi idzie dam znac za jakis miesiac.
    EOS x2, sloik x5, blyskotki x6

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Coronado
    Jeszcze raz prosilbym osoby, ktory nie wystawiaja i nie planuja o napisanie kilku slow dlaczego.
    Ja chyba jeszcze nie pisałem dlaczego a tylko narzekałem na ankietę Zatem piszę: w sumie to może nawet i miałbym co wrzucić (jakieś co ładniejsze samoloty, mógłbym generować masowo).. ale jak sobie pomyślę, że to będzie wycenione na 1PLN czy coś takiego, to mnie skręca - już nawet mniejsza ile JA z tego będę miał, ale jesli ktoś tak ceni sobie moje zdjęcia.. to ja je wolę rozdawać za darmo. Co też robię, przy każdej okazji, gdy zdarza się, że ktoś mnie poprosi emailem.

Miasto
    Brwinów k. Warszawy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon
    Co też robię, przy każdej okazji, gdy zdarza się, że ktoś mnie poprosi emailem.
    a nie trafiłeś jeszcze na jakimś stocku na swoje foty?

BLOG

Pełne uzależnienie Awatar kami74
    Miasto
    Piaseczno

Domyślnie

Czy żeby przegladac foty na shutterstocku trzeba być zalogowanym ? bo napewno sie nie zaloguję tam gdzie mi każa przesłac skan z paszportu
    5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
    MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA

później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..

Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Routlaw
    a nie trafiłeś jeszcze na jakimś stocku na swoje foty?
    Na stocku nie, ale w roznych dziwnych powerpointach, zwlaszcza "zimowych", to jak najbardziej

Miasto
    Brwinów k. Warszawy

Domyślnie

czyżbyś był autorem zdjęć z nad zmrorzonego jeziora z piosenką "ameno"? No to szkoda że nie ma na nich małego podpisu.. Sławny byś był. Chyba każdy to dostał mailem kilka razy..

BLOG

Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Routlaw
    czyżbyś był autorem zdjęć z nad zmrorzonego jeziora z piosenką "ameno"?
    Nie, to chyba jest mimo wszystko starsze niz dwa lata :-D

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów