osz Ty...Zamieszczone przez Jac
a ja tak lubie ankiety
![]()
to na wszeli wypadek, napsize jeszcze raz ze zaglosowalem na '' Tak - wystawiam w 2-3 serwisach ''
Tak - wystawiam w jednym serwisie.
Tak - wystawiam w 2-3 serwisach.
Tak - wystawiam w wiecej niz 3 serwisach.
Nie wystawiam jeszcze ale planuje.
Nie wiem co to sa serwisy stock.
Nie wystawiam i nie planuje
osz Ty...Zamieszczone przez Jac
a ja tak lubie ankiety
![]()
to na wszeli wypadek, napsize jeszcze raz ze zaglosowalem na '' Tak - wystawiam w 2-3 serwisach ''
Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereliCanon? moze niedlugo!
to ja poprosze o opcje "chcialbym, ale sie boje"![]()
Jezeli to na serio to czego sie boisz?Zamieszczone przez pazurek
Pozdrawiam
Coronado
Widze, ze jest sporo takich osob - moze ktos napisac dlaczego nie planuja wystawiac? Macie lepszy sposob sprzedazy zdjec? Myslicie, ze nie macie zdjec stockowych?Zamieszczone przez nastier
A tak poza tym to czy jest jakis polski odpowiednik slowa 'stock'?
Pozdrawiam
Coronado
Moja galeria: MyLightscapes.com
Chcesz zarabiać na swoich zdjęciach? Jest na to świetny sposób: zajrzyj tutaj lub tutaj.
Serio to zaglosowalem na "Nie wystawiam jeszcze ale planuje". To "chcialbym ale sie boje" bylo napisane pol zartem, chodzi o to ze tak jak napisales, wydaje mi sie ze po prostu nie mam zdjec ktore by mogly byc wyslane na taka strone. "chcialbym" - no bo kto by nie chcial zarobic? "boje sie" - ze to co wysle nikogo nie zainteresuje.
Stock? Moze "magazyn zdjęć" albo "giełda zdjęć"?
Nie chce mi sie rozdawac moich zdjec za darmo, a ci co chca popatrzec to zapraszam do mnie na strone, jesli stawki w stockach byly by wyzsze to moze tak, ale stawki na poziomie 1 zl to jest.... niepowiem coZamieszczone przez Coronado
"ziarnko do ziarnka", jak to mawiaja
z tym sprzedawaniem za 1pln to nie do konca jest tak, przeciez jedno zdjecie mozna sprzedac dowolna ilosc razy, nie ma tam nic na temat wylacznosci. jesli zrobic kilkanascie / kilkadziesiat zdjec ktore sie spodobaja i sprzedadza kilkunastu / kilkudziesieciu osobom to juz moze cos z tego byc.
a moze Coronado sie pochwali ile zarobil na shuttershocku (nie liczac tego co dostal za polecanie nowych uzytkownikow)...
no widzisz ty masz swoj poglad a ja swoj ;-), tobie sie oplaca a mi szkoda na to czasu ;-), nie przezcze ze jak sprzedasz swoje zdjecia 10tysiecy razy to bedzie fajnie ;-), ale ja jak narazie mam inne priorytety, woel w tym czasie sobie poczytac jakies fajne forumalbo wrzucic cos na moje www ;-)
Nie no, poczekaj, bo sie nie rozumiemy
Jak napisalem wyzej, NIE sprzedaje (jeszcze?) swoich zdjec na shuttershocku bo nie uwazam zebym mial jakies ktorymi by sie ktos zainteresowal. Zreszta wystarczy zobaczyc co tam dobrze "schodzi" - ja takich fotek nie robie.
Strony ze stockami nie zabieraja czasu, wrzuca sie raz fote a potem sie ona sprzedaje albo nie, nie widze przeszkody zeby ktos kto sie bawi w foto typu "reklamowego" wrzucal nowe zdjecia na swoje www i od razu na stocka.
nie rozumiem - 1 pln malo kasy?? wiec po co zasmiecasz swoje www reklamami z googla? wiecej na nich zarabiasz kasiory? jakos trudno mi w to uwierzyc...ale myslic sie mogeZamieszczone przez Jac
ja w kazdym razie na razie ani takich reklam nie planuje na swojej www wrzucac, ani zdjec po 1 pln
![]()
350d, KIT 18-55, 50/f1.8, 100-300/f4.5-5.6 USM, 420EX. www.gawryl.pl