Pisze tekst do Kwartalnik CB na temat serwisow stock. Chcialbym wiedziec ile osob z CB uzywa takich serwisow. Prosilbym o zaglosowanie w dolaczonej ankiecie.
Pozdrawiam
Coronado
Tak - wystawiam w jednym serwisie.
Tak - wystawiam w 2-3 serwisach.
Tak - wystawiam w wiecej niz 3 serwisach.
Nie wystawiam jeszcze ale planuje.
Nie wiem co to sa serwisy stock.
Nie wystawiam i nie planuje
Pisze tekst do Kwartalnik CB na temat serwisow stock. Chcialbym wiedziec ile osob z CB uzywa takich serwisow. Prosilbym o zaglosowanie w dolaczonej ankiecie.
Pozdrawiam
Coronado
Moja galeria: MyLightscapes.com
Chcesz zarabiać na swoich zdjęciach? Jest na to świetny sposób: zajrzyj tutaj lub tutaj.
a gdzie ta ankieta?
Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereliCanon? moze niedlugo!
Kurcze - szybki jestes... Chwile zajmuje zeby wklepac tekst ankietyZamieszczone przez FOTOGRAF
Pozdrawiam
Coronado
Chcesz zarabiać na swoich zdjęciach? Jest na to świetny sposób: zajrzyj tutaj lub tutaj.
brakuje opcji - nie wystawiam i nie planuje![]()
No rzeczywiscie nie wpadlem na taka opcje ale zakonotuje, ze tez tacy sa. Chyba nie ma mozliwosci edycji ankiety?
Pozdrawiam
Coronado
szybki bill mnie zwaZamieszczone przez Coronado
![]()
Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereliCanon? moze niedlugo!
optymistaZamieszczone przez Coronado
![]()
podmienilem ankiety, glosujcie jeszcze raz ;-)
podmieniles i wszystko zepsulesZamieszczone przez Jac
nie moge teraz zaglosowac
![]()
nie przejmuj sie to statystyka, jeden glos nie ma znaczeniaZamieszczone przez FOTOGRAF
, pozatym skoro juz glosowales to pewnie VB zanotowal ze ci sie juz nie nalezy