ja narazie sie porejestrowalem i czekam na review fotek, pewnie nie przejda ale probowac zawsze mozna![]()
narazie dwa serwisy: istockphoto i shutterstock
Tak - wystawiam w jednym serwisie.
Tak - wystawiam w 2-3 serwisach.
Tak - wystawiam w wiecej niz 3 serwisach.
Nie wystawiam jeszcze ale planuje.
Nie wiem co to sa serwisy stock.
Nie wystawiam i nie planuje
ja narazie sie porejestrowalem i czekam na review fotek, pewnie nie przejda ale probowac zawsze mozna![]()
narazie dwa serwisy: istockphoto i shutterstock
EOS x2, sloik x5, blyskotki x6
To dodam jeszcze te.. na nich jestem zarejestrowany..
shutterplanet.pl
dreamstime.com
crestock.com
fotolia.com
Ostatnio edytowane przez Routlaw ; 24-07-2006 o 12:38
Warto jeszcze Stockxpert
Inny duży stock to Bigstockphoto, ale mi coś tam b. wolno idzie sprzedaż, może inni mają więcej szczęścia (umiejętności)
Ostatnio edytowane przez Hallgerd ; 24-07-2006 o 13:40
Routlaw i jak ci idzie na tych pozostalych ? Ja nadal czekam na review, pewnie dzis sie dowiem co i jak. Ogladalem twoje fotki na shutterstock i mam pytanko czym glownie focisz ?Zamieszczone przez Routlaw
na dreamstime crestock istockphoto dopiero zacząłem.. mam tam kilka zdjęć raptem. Na fotolii powolutku sie rusza. 1-2$ płacą za zdjęcie.
Zdjęcia tobie 300D z podpiętym tamronem 28-75
no wiec sie porejestrowalem, shutterstock nie przyjal moich pierwszych 10 fotek wiec czekam cierpliwie jeszcze 14 dni i robie drugie podejscie, mam fotki na fotolii i istockphoto, na fotoli te same fotki w ciagu 2 tygodni mialy 1 PRZEGLADNIECIE (wiec zastanawiam sie czy nie zrezygnowac) natomiast z 3 fotek na istockphoto wczoraj udalo mi sie sprzedac moja pierwsza a w sumie maja ponad 75 ogladniec, troche denerwujaca jest 10 dniowa kolejka do uploadu ale trzeba zacisnac zeby i czekac, to tyle z moich ostatnich przygod ze stockami, jak sie cos rozwinie to napisze
od dzisiaj jestem takze szczesliwym posiadaczem 430EX wiec mozliwosci sie rozszerzaja
Nie rezygnuj z fotolii, to mój czwarty stock co do ilości sprzedanych zdjęć. Zarabianie na stockach wymaga przede wszystkim cierpliwości - efekty finansowe po paru miesiącach i kilkuset załadowanych zdjęciach.