Cytat Zamieszczone przez mattnick
Jac zapraszam do mnie do Wałbrzycha...jak nie zgubisz zawieszenia na pierwszych 50 metrach bedziesz mistrzem. W moim pięknym mieście jest 4 zarządców dróg i żaden nic nie robi. W zimie jest jeszzce fajniej, bo pługi jeżdża z podniesionymi pługami bo nie mogą odsnieżać dróg, które zarządza ktoś inny. Poza tym na remont innych dróg też nie moze miasto wydać złamanego grosza bo nie ma do tego prawa...nie ma prawa wyremontować drogi która jest w mieście...Czy nie mogło by być tak, ze w momencie przekroczenia tabliczki z napisem Wałbrzych (w tym wypadku) zarządcą dróg staje się prezydent miasta albo osoba mu podległa a nie jakiś pan z Wrocławia, który gówno wie o dziurach w moim mieście ??

Mattnick, nic nie wiesz o zarzadzaniu drogami i dlatego wydaje ci sie to dziwne ;-) sa drogi powiatowe, wojewodzkie krajowe, maja rozne priorytety, kto inny jest ich wlascicielem i kto inny za ich remonty placi, to ze system nie bangla nie jest wina taliego podzialu tylko ludzi ktorzy za to w tym "rejonie" odpowiadaja plus pewnie wiadomo notoryczny brak kasy, ja nikogo nie bronie, bo sam jezdze troche po polsce i wiem jak to wyglada :-(.

Cytat Zamieszczone przez mattnick
4000 pln na miesiąc to nie są gówniane pieniądze...wybacz....
haha - taka ma oficjalna pensje? czy dorobia na boku bo wiesz mozna powiedziec ze nie ma co narzekac bo jak by sie pracowalo na 5 etatow to z 1k bylo by 5k ;-)...