Currrwa ale kyrk...
Wzieli by się do jakiejś roboty a nie tylko przepychanki, tasowania i naprawa moralności społeczeństwa...
Currrwa ale kyrk...
Wzieli by się do jakiejś roboty a nie tylko przepychanki, tasowania i naprawa moralności społeczeństwa...
Can-on, can-off... 50D+17-55IS+EF70-300IS
uwaga, bedzie glosno:
WYJEZDZAJCIE Z TEGO BURDELU POKI JESTESCIE MLODZI!
NIE MARNUJCIE SWOJEGO ZYCIA I ZYCIA SWOICH DZIECI
DLA PSEUDO-WYOBRAZENIA O FAJNYM KIEDYS W PRZYSZLOSCI
KRAJU, W KTORYM PRZYSZLO WAM SIE URODZIC.
TAM NIGDY NIC SIE NIE ZMIENI, niestety...
snowboarder chyba przeginasz ;-), sa w zyciu wazniejsze rzeczy jak kasa i dobrobyt, jesli ktos ma choc troche poczucia przynaleznosci, patriotyzmy to nie wyjedzie, a jesli wyjedzie to tylko po to zeby zarobic i wrocic ;-)
Mi tu jest lepiej niz by mi bylo chyba gdziekolwiek indziej, a wiesz dlaczego? bo tutaj jest moj DOM, i chocby bylo 100 gorzej to nie wyjade
chlopcy, spokojnie. cyrk dopiero przed nami![]()
nawet jak ci ktos regularnie za przeproszeniem sra na srodku tego DOMUZamieszczone przez Jac
i potem kaze klekac i sie modlic, by pam bog posprzatal?
Ile razy chcesz ta kupe sprzatac i potem miec nadzieje, ze juz nastepny
raz to bedzie kwiatek?
Mi nie chodzi o "kase i dobrobyt", jak to powiedziales, lecz o zwykle,
proste i normalne zycie. Wole byc sprzedawca w Gap'ie niz
dyrektorem w tym domu z gownem na srodku...
Jac, przepraszam, ja pomimo ze siedze zagranica mam poczucie przynaleznosci oraz patriotyzmu, ktore wlasnie tu daleko od Polski jest wieksze niz kiedykolwiek.
Polityka dzieli ludzi i dlatego lepiej moim zdaniem zostawic ja politykom a My chodzmy w plener szukac ciekawych temtow na focenie![]()
galeria zdjęć na >>> aroundmyhead
jak sie dzecka nie umie wychowac,to ono wie,ze moze srac bez konsekwencji.
widze ze nie masz pojecia o tym co sie dzieje w PL, docieraja do ciebie strzepkiu informacji naglasniane przez media, panuje ogolna nagonaka na PIS i to sie wszytkim udziela, panstwo jest pokazywane w czarnych barwach, dodatkowo na obraz PL zlozylo sie kilka wpadek rzadu...
a wystarczy pojsc do urzedu i zobaczyc ile sie zmienilo (przynajniej w w-wie czesto jestem w urzedach - roznycn nie tylko w w-wie) remontuja naprawiaja itd... tak jestesmy w tyle w stosunku do "zachodu", ale przynajmniej nie mamy zrobionej sieczki w glowie przez media, bo na bierzace TUTAJ egzystujemy - ja widze wiecej plusow niz minusow, duzow iecej plusow, ktorych ciagle przybywa
Nie ma sie co ludzic 400 osob nie jest w stanie rozwalic tego panstwa - to jest kolosalna machina ktora ma wiele procedur kontrolnych i tego dwoch blizmnikaow nie roz***przy,
Pozostaje tylko szczekanie psow przy drodze, ktore zawsze beda szczeakc... a karawana idzie dalej
Ciężko Ci to zrozumieć, co? Może dlatego, że Polskę znasz w tej chwili głównie z telewizji i lektury portali? Bo coś nie wydaje mi się, że co tydzień latasz, jeździsz po wioskach/miasteczkach i badasz nastroje... A opinie wypowiadasz co najmniej takie jakbyś to robił. Ba, jakbyś był specjalistą w tej (polityka, socjologia, whatever) dziedzinie.Zamieszczone przez snowboarder
Ja też do Polski jeżdzę ostatnio chyba nawet rzadziej niż raz na rok. I choćby z tego względu nie miałbym na tyle bezczelności, żeby napisać to co Ty powyżej. Owszem, można się z troską zapytać, zasugerować... ale mieszać z błotem... nie, przepraszam, z gównem wszystkich tych, którym jednak mimo wszystko, się chce, nie idą na łatwiznę tak jak Ty czy ja - to jest żenada. To jest Ziobro![]()
Ojej no, poprostu polityka prorodzinnaCzyli rodzine wpychamy wszędzie gdzie się da
taka liga polskiej rodziny będzie
![]()
40d + m42 58-500 + EF 18-75
"osiagnales szczyt w lizaniu viteaza" - by dan7770