Można jak najbardziej komentować![]()
Można jak najbardziej komentować![]()
a gdzie jeszcze 2 zdjecia ?![]()
w zasadzie masz rację. Termin był praktycznie do 23ego lipca
A w tym wypadku to się odnosi do moderatora, który nie poczekał na resztę fotekZamieszczone przez Sibil
A dla tych co nie zdążyli inne porzekadło ludowe: "kto przychodzi potem, ten się pasie psem i kotem", hihi...
Co do fotek:
#1 - złapałeś go i tu +, ale przekaz - mocno średni,
#2 - na tle pozostałych wypada najlepiej
#3 - znow - forma do mnie nie przemawia, co chciales nam powiedziec (pokazac) o tym kocie?
pzdr.
Canon 30D | EF-S 18-55/3.5-5.6 | EF 70-210/3.5-4.5 | EF 50/1.8 | EF 100/2.8 | EF 24-105/4.0 IS | Metz 54-MZ4
album-foto.pl | plfoto
Ulala... No to zepsulem bardzo mocno... Wszystkich zainteresowanych bardzo przepraszam za zaistniala sytuacje. Musial mnie zmylic jeden z pierwszych postow fotografa ze ma byc 3 osoby...
...
o przepraszam, temat maila byl taki '' [battle] fotograf vs nastier vs mattnick vs szy vs sibil '' a podjac ilosc osob bioracych udzial w bitwie chyba nie pomylilem...![]()
Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereliCanon? moze niedlugo!
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
Patrzec a widziec czasami mi sie jak widac rozmija, co niestety powoduje pozniejsze problemy tego typu. Jeszcze raz wszystkich bardzo przepraszam...Zamieszczone przez -=Festyk=-
Ale to Beta, wiec drobne bugi moga sie przytrafic![]()
...
Się porobiło..no ale komentować można chyba co?
![]()