Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 44 z 44

Wątek: fuszera s3 is

Początki nałogu
    Miasto
    Gorzów Wlkp.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czacha Zobacz posta
    Rozmowa odbiega nieco od tematu, ale jesli chodzi o klase kompaktow to nie ma nic lepszego na rynku od Sony R1. I szczerze mowiac, jesli ktos ma kupic 350D i nie ma zamiaru zmieniac kita na cos lepszego, ani rozbudowywac systemu (a duzo jest takich osob) to zdecydowanie polecam mu R1 - jakosc zdjec jest o niebo lepsza niz z Canona z podstawowym obiektywem.
    tak sie sklada ze bawilem sie r1 i to dosc dlugo.

szklo bardzo fajne, ale .... szybkosc fokusowania w kiepskich warunkach na -, dynamika matrycy moze przy iso 100 dogania 350d. sony ma duza tendencje do upalow. praca z lampa zewnetrzna sony - masakra. trzeba miec kropelki do oczu dla osoby fotografowanej.

co do jakosci niebo lepszej - to szum juz od iso 400

w sonaczu draznily mnie strasznie upaly. bez krecenia +/- ev nie dalo sie zrobic foty. no i ta powolnosc focusa

w klasie hybryd najlepszy, ale w porownaniu z lustrem wymiekka
    5Dc, 70d, C 10-22, S 18-35, S 50 1.4EX, T 70-200 2.8 macro, T90 2.8 VC, ciut m42, yn 568

stalowy_aniol
    Guest

Domyślnie

poison,mam takze S3 IS i to co ci w srodku "lata" to dzwięk czujnika położenia i jest zupełnie normalne...

vegas74
    Guest

Domyślnie

stalowy_aniol - czy przypomina to dźwięk - małej kuleczki (czegoś drobnego)?

stalowy_aniol
    Guest

Domyślnie

witaj vegas, juz sie podkleiłam z moja opinią do twojego posta na forum, wiec i tu pozwole sobie na wzmianke: w mojej canonierce tez cos brzdąka, a konkretnie czujnki połozenia, wiec nie masz raczej powodow do obaw, zwlaszcza, jezeli wszystko dziala. mojemu canonowi nawet jazda na motocyklu nie zaszkodziła, wiec mysle, ze tym bardziej ty nie masz sie czym przejmowac. pozdrawiam
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    aha, zapomniałam, dzwiek faktycznie zblizony do tego co opisujesz, ja bym to nazwała chrobotaniem
    Ostatnio edytowane przez stalowy_aniol ; 28-08-2007 o 15:08 Powód: Automerged Doublepost

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345

Uprawnienia umieszczania postów