Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 44

Wątek: fuszera s3 is

poison
    Guest

Domyślnie fuszera s3 is

kupilem aparat za 1700 plnów - pomyslalem canon, solidna firma i co.....

cos lata w srodku, nie wiem co ale wkurza mnie. chyba nie mam podstaw do korzystania z gwarancji skoro dziala

odrazu zakupilem tulejke i filtr ochronny TAMA. tulejka ma ********e luzy. lata jak jew po pustym sklepie. myslalem ze to wina tulejki wiec poszedlem do sklepu po kinga. king tez lata. ilekroc lapie za obiektyw chcac zrobic zdjecie bierze mnie cholera.

... a moglem miec fuji 9500.

czy ktos kupic moze orginalna tulejke ktora nie latala ??

Pełne uzależnienie Awatar mattnick
    Miasto
    Wałbrzych

Domyślnie

w środku to może lata to co mówi aparatowi czy jest w pionie czy w poziomie...a nie było tulejek innej firmy ?? może warto było sprawdzić jak będzie się sprawować ze sprzętem
    30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
    CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!

Uzależniony Awatar FOTOGRAF
    Miasto
    Holandia, Polska

Domyślnie

w s1 is , s2 is, s3 is w kazdym z tych modeli tulejka lata! mogles kupic s2 is, s3 is to wieksze szumy, wiecej mpx, czarny kolor i wiekszy lcd.
    Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereli
    Canon? moze niedlugo!

poison
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mattnick
    w środku to może lata to co mówi aparatowi czy jest w pionie czy w poziomie...a nie było tulejek innej firmy ?? może warto było sprawdzić jak będzie się sprawować ze sprzętem
    slyszalem ze firma eltec.pl sprzedaje tulejki firmy selco i siedza jak złoto. pojade osobiscie w poniedzialek do nich i sprawdze czy beda graly. o lataniu powoli zaczynam zapominac zreszta nie zdarza mi sie trzasac aparatem

poison
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez FOTOGRAF
    w s1 is , s2 is, s3 is w kazdym z tych modeli tulejka lata! mogles kupic s2 is, s3 is to wieksze szumy, wiecej mpx, czarny kolor i wiekszy lcd.
    s2 jest srebrny jakos nie przepadam za tym kolorem. moze i przeplacilem 500 za s3 ale skoro piotrus z dpreview.com daje mu highly recommended to cos to znaczy

Uzależniony Awatar FOTOGRAF
    Miasto
    Holandia, Polska

Domyślnie

tez osobiscie nie przepadam za srebnym...
    Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereli
    Canon? moze niedlugo!

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Ja też kupiłem taki zestaw. Tulejka trochę lata ale co z tego? Niech sobie lata. Lepiej pomyśl o lepszym filtrze w miejsce "Tamy".
    Co do szumów to przeglądając dpreview doszedłem do wniosku że S3 ma wbrew teorii nieco mniejsze szumy niż S2, może coś w sofcie poprawili.

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez poison
    s2 jest srebrny jakos nie przepadam za tym kolorem. moze i przeplacilem 500 za s3 ale skoro piotrus z dpreview.com daje mu highly recommended to cos to znaczy
    S2 tez mial/ma highly recommended :-). szary? fakt. nie przepadam, ale sie przyzwyczailem.
    i mam tuleje od eltec.pl. tez ma luz. ja zyje z tym luzem od roku i nie jest on na tyle dokuczliwy, zeby bic piane. jest... zauwazalny :-).
    PowerShot IS S2 | Sandisk Ultra II 1GB | Apacer

eska
    Guest

Domyślnie

Hej,

ja troche z innej beczki. Nie mam instrukcji do S3 a chcialbym sie dowiedziec do czego sluzy guzik umieszczony po lewej stronie obiektywu (patrzac od przodu)?

Uzależniony Awatar Richie
    Miasto
    Nowy Tomyśl

Domyślnie

Zależy z której strony patrzysz.Zdjęcie ''a'' przedstawia przycisk służacy do zdejmowania osłonki mocowania tuleji ochronnej natomiast przycisk ''b'' służy do włączania funkcji macro.Jeśli przycisniesz go dłużej to uruchomisz funkcję Super Macro z ostrzeniem od 0cm
    Ostatnio edytowane przez Richie ; 21-02-2007 o 09:27
    Richie
    FF + stałki + błyskotka

MOJE PLFOTOMOJE FOTOMOTYWY

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów