Strona 7 z 7 PierwszyPierwszy ... 567
Pokaż wyniki od 61 do 68 z 68

Wątek: 5D i skrzypiąca klapka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Slavko
    Canon powinien uczyć się od Nikona jak robić puszki (coś w tym jest), a Nikon powinien uczyć się od Canona jak robić dobre pod względem techniczno-jakościowym zdjęcia (coś w tym jest). Skoro aparat fotograficzny służy do robienia zdjęć (chyba się nie mylę), to wybieram ten który robi lepsze zdjęcia, nawet jeśli coś mu skrzypi (bo tego nie ma na zdjęciu). Jeśli ktoś zrobi połączenie obu zalet w jednej puszce (liczyłem na Minoltę - ale... wiemy co się stało) to byłoby super, ale myślę, że nie prędko się to stanie.
    Co do skrzypienia - k...a mi nic nie skrzypi - więc się nie dziw, że nie rozumiem Twojego biadolenia. Co do D200 - a właśnie, że miałem w ręku - i uważam, że to dobry aparat. Tyle tylko, że jak każdy aparat ma swoje wady i zalety (podobnie zresztą jak 20D, 30D, 5D itd.)
    ale jesteś odkrywczy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez darekp
    ale jesteś odkrywczy
    Wybacz, ale Twoje jęki zdawały się wskazywać, że o tym nie wiesz, więc postanowiłem Ci przypomnieć tych kilka jak najbardziej oczywistych zdań.

Domyślnie

Wybacz, ale Twoje jęki zdawały się wskazywać, że o tym nie wiesz, więc postanowiłem Ci przypomnieć tych kilka jak najbardziej oczywistych zdań.
    widać żeś młody człowiek, bo nie wiesz co to jęki

Początki nałogu
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Skoro aparat fotograficzny służy do robienia zdjęć (chyba się nie mylę), to wybieram ten który robi lepsze zdjęcia, nawet jeśli coś mu skrzypi (bo tego nie ma na zdjęciu).
    Idąc Twoim tokiem myślenia należałoby wybrać duży format. Dlaczego tego nie zrobiłeś?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cyborg
    Idąc Twoim tokiem myślenia należałoby wybrać duży format. Dlaczego tego nie zrobiłeś?
    Chłopie - pomyśl najpierw co piszesz... Chyba, że lubisz bełkot...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez darekp
    widać żeś młody człowiek, bo nie wiesz co to jęki
    Tak oczywiście masz rację... - myślę, że mógłbym być twoim ojcem, ale skoro uważasz, że... Swoją drogą chyba czas się wycofać z dyskusji skoro jedyny argument jaki Ci pozostał to erotyczne skojarzenia. Pa - miłych dywagacji o skrzypczącym skrzypieniu klapek w Canonie.

Domyślnie

Tak oczywiście masz rację... - myślę, że mógłbym być twoim ojcem, ale skoro uważasz, że... Swoją drogą chyba czas się wycofać z dyskusji skoro jedyny argument jaki Ci pozostał to erotyczne skojarzenia. Pa - miłych dywagacji o skrzypczącym skrzypieniu klapek w Canonie.
    to ty kolego zacząłeś uzywać takiego języka, widze ze bierzesz przykład z PIS, tobie wolno walić siekierą między oczy, ja mam siedzieć grzecznie i cicho

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Sądzę ze juz wystarczy

Strona 7 z 7 PierwszyPierwszy ... 567

Uprawnienia umieszczania postów