Witam!
Jestem na etapie kompletowania kompa i pytanie jak w temacie, jaką kartę graficzną polecacie.
Pozdrawiam.
Witam!
Jestem na etapie kompletowania kompa i pytanie jak w temacie, jaką kartę graficzną polecacie.
Pozdrawiam.
6D + 35L + 85f/1.8 + 24-105L
Chcesz, żeby Ci ludzie pisali jaką kartę, a samemu nawet nie chciało Ci się napisać z jakich komponentów składasz tego kompa?Zamieszczone przez Bingant
Kolejna sprawa: czego wymagasz od tej karty? szybkości i wydajności do gier? jakości obrazu do grafiki?
jestem na etapie kupowania samochodu jaki polecacie? za 100000, 10000, osobowy ciężarowy czy terenowy
do czego ci ta karta ale naprawdę,. będziesz grał czy tylko Fotki etc ? ile ma kosztować pi razy drzwi ?
A ile chcesz wydac piekny kawalerze? ;-) 150 czy 1500 PLN?
Kup dowolna, najdrozsza na jaka cie stac.Zamieszczone przez Bingant
(Jakosc odpowiedzi wprost proporcjonalna do jakosci pytania).
Radeon X1300 256MB = 350zł powinieneś się zmieścić. Najważniejszą rzecza o której musisz pamiętać to duża ilośćpamięci RAM,minimum 1Gb poniżej nie zalecam schodzić.
Przepraszam za totalny brak precyzji. Chodzi mi głównie o jakość obrazu, gry mnie nie interesują, Procesor Pentium 4 506 2.6GHz, 1GB ram. Cena karty max 500zł.
6D + 35L + 85f/1.8 + 24-105L
Czyli do zdjęć bedzie ok.Ja tez zrozumiałem ze nie chodzi o gry no ale.... Podstawa to RAM wiec na tym nie oszczędzaj. Do obróbki grafiki to pewnie lepsza była by jakas bardziej profesjonalna np.Matrox ale do podstawowej obróbki w PS Radeon powinien wystarczyć.Zamieszczone przez Bingant
aaa to poszukaj firmowej karty Radeon np takiej o której pisze kolega , MARKOWEJ to ważne np Gigabyte, Asus (nie lubię ich kart) , Sapphire (Ati na resztę świata poza Kanadą bo w kanadzie sprzedają dokładnie te same karty pod marką ATI) itd....
Matrox sratrox .... a kto umarł ten nie żyje (chba że super profi zastosowania wielomonitorowe )
myśle że będzie super (system bez wiatrakowy suilen Pipe)
http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=27377 (to nie reklama tylko przykład)
Ostatnio edytowane przez popmart ; 07-07-2006 o 09:41