Powiedzcie mi proszę co jest nie tak z moim systemem że strony z dłuższymi wątkami nie chcą mi się ładować w całości i dopiero po odświeżeniu wchodzą całe. A może to jest normalne?![]()
Powiedzcie mi proszę co jest nie tak z moim systemem że strony z dłuższymi wątkami nie chcą mi się ładować w całości i dopiero po odświeżeniu wchodzą całe. A może to jest normalne?![]()
Nie, to nie jest normalne. U mnie działa jak burza. Może masz bardzo wolne łącze i daje to taki objaw?Zamieszczone przez maku
spróbuj na Operze (szybciej chodzi ale nie nie można w niej cytować postów) to będziesz miał porównanie
U mnie smiga niezaleznie od wielkosci watku.
Sys: Win ME
Browser: MSIE 6.0
Hardware: Athlon 1700+, 512MB SDRAM
Conn: Neostrada ADSL 640
ja też mama neostradę ismiga jak burza, ale faktycznie jak używałem modemu to strony w ogóle ładowały sie bardzo wolno.
A ja z innej beczki - czy kogoś jeszcze wkurzają te dhtml-owe okienka pojawiające się pod kursorem np. przy wyborze wątku z listy? Strasznie mi to spowalnia mozillę i ogólnie jest denerwujące...
(Już na to kiedyś narzekałem i odpowiedź była, że "się nie da" - także Hazan, nie traktuj tego jak ponowne zawracanie d..., ale raczej takie sobie brzęczenie ;-))
Az musialem poszukac... mi to nic nie spowalnia, w ogole prawie omijam je wzrokiem i mnie nijak nie wkurzaja :PZamieszczone przez muflon
Łącze mam szybciutkie (neostrada 512) więc to nie to. Problem musi być chyba gdzieś w ustawieniach.
Ciekawostka: przed chwilą sprawdziłem jak to działa gdy przeglądam forum jako niezalogowany i okazało się że wtedy ten problem nie występuje.
Sprawdzałem dalej.
Wtedy gdy problem występuje Explorer oznajmia taki błąd
Znak: 1
Błąd: Brak uprawnień
Kod: 0
Adres URL:http://canon.hasan.ys.pl/viewtopic.php?= itd.
Itd - jakieś tam jeszcze cyferki
Klikanie na „kliknij tu jeśli strona nie chce się załadować” nic nie daje.
![]()